Παπασταθόπουλος: Να τελειώσουμε τη δουλειά

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως η Εθνική κέρδισε απόψε έναν τελικό, όμως απομένει ακόμη ένας και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αμυντικός της Βέρντερ Βρέμης "θα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά".

"Είχαμε καλή εικόνα και κυκλοφορία. Πιστεύω πως με εμφανίσεις ακόμα και σαν του πρώτου ημιχρόνου μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό. Κερδίσαμε έναν τελικό αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Μετράνε οι βαθμοί και πλέον κοιτάμε μπροστά στο παιχνίδι με την Γεωργία, όπου πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά", είπε ο Παπασταθόπουλος

Αναφορικά με τον κόσμο, τόνισε: "Ο κόσμος

μας βοήθησε πάρα πολύ και ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. Η Ελλάδα είναι σε δύσκολη περίοδο και ο κόσμος είναι καλό να δει το γήπεδο σαν διέξοδο από όλα αυτά. Δεν προκριθήκαμε ακόμα και έχουμε μπροστά μας τον τελικό με την Γεωργία. Εκεί πρέπει να πάμε να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ανέφερε: "Σίγουρα λειτούργησε ο εγωισμός μας. Δεν είναι πολύ έξυπνο να μιλάς πριν από τα παιχνίδια. Γι' αυτό και εμείς δεν θα μιλήσουμε ακόμη για πρόκριση. Εχουμε ένα παιχνίδι-τελικό την Τρίτη και ελπίζω όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρόκριση μετά το τέλος του".

Keywords
Τυχαία Θέματα