Πάλι εκτός ο Κάρα, αμφίβολος για Τούμπα

Εκτός προπόνησης για δεύτερη διαδοχική μέρα έμεινε ο Γιώργος Καραγκούνης λόγω ίωσης, γεγονός που καθιστά την συμμετοχή του στο ντέρμπι της Τούμπας. Για τον ίδιο λόγο δεν προπονήθηκε και ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Οι πράσινο συνέχισαν την Πέμπτη (27/10) την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο κανένα ευχάριστο νέο δεν περίμενε

τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης απουσίασε και σήμερα (27/10) από την προπόνηση και πλέον η παρουσία του στο ντέρμπι τίθεται σε αμφιβολία. Με σιγουριά πάντως θα μπορούμε να μιλήσουμε στην προπόνηση της Παρασκευής (28/10).

Από ίωση εξακολουθεί να ταλαιπωρείται και ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος παρέμεινε κλινήρης και δεν έχει καμία πιθανότητα ταξιδέψει στην Τούμπα. Οι Βύντρα και Ρούντολφ υποβλήθηκαν σε θεραπεία, προκειμένου να είναι έτοιμοι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Κοτσόλης και Χριστοδουλόπουλος.

Στην προπόνηση της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε δύο γκρούπ, δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου και τέλος, δίτερμα σε μικρό χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα