Παίρνει μέτρα η Ντιναμό Δρέσδης

Χωρίς ίχνος ανοχής η πάλαι ποτέ υπερδύναμη της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, Ντιναμό Δρέσδης, προχώρησε σε άμεση τιμωρία των οπαδών της για τα όσα διαδραματίστηκαν στην εντός έδρας ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου Γερμανίας.

Οπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της δεύτερης κατηγορίας Γερμανίας, δεν θα γίνουν δεκτά εισιτήρια φιλάθλων της Ντιναμό για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 27ης Νοεμβρίου με την Σανκτ Πάουλι, ενώ προειδοποίησε

κάθε υποψήφιο ταραξία ότι θα υπάρξει τιμωρία και στο μέλλον αν επαναληφθούν παρόμοια επεισόδια με αυτά απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

"Πρέπει να δράσουμε τώρα και να δείξουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε ανεπίτρεπτες εριστικές συμπεριφορές να κυαριαρχήσουν στους αγώνες της Δρέσδης", ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Βόλκερ Οπιτς.

Οσο για το τι έπραξαν οι "θερμοκέφαλοι" οπαδοί της Ντιναμό; Εκτόξευσαν φωτοβολίδες και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ κατέστρεψαν καντίνες και εξοπλισμό του σταδίου, πριν έρθουν στα χέρια με την αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα