Οι Κανονιέρηδες έγιναν... Κανονάκια

Θα μπω λίγο στα χωράφια του Ολυμπιακού, αφού ο αποκλεισμός του από το Champions League (ή η είσοδός του στο Europa για όσους βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο) είναι το θέμα της ημέρας.

Καταννοώ απόλυτα τον θυμό για το πώς εξελίχθηκε το ματς στη Γερμανία. Δεν νομίζω, πάντως, πως οι δύο ομάδες και μαζί ο Σαρκοζίμε τη Μέρκελ...

συνωμότησαν ώστε να μείνει εκτός ο Ολυμπιακός.

Απλώς -και όσοι έχουν παίξει μπάλα το γνωρίζουν- όταν η μία ομάδα έχει κίνητρο και η άλλη ξεμένει από στόχους, έστω κι αν αυτό χθες έγινε στη διάρκεια του αγώνα και όχι πριν από τη σέντρα, 99 στις 100 κερδίζει, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ως προς τη δυναμικότητά τους.

Το άλλο θέμα που προκύπτει, όμως και πέρασε στα ψιλά, είναι αυτό το καραγκιοζιλίκι που γίνεται κάθε χρόνο από τις "μεγάλες" ομάδες της διοργάνωσης, που έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση και την κορυφή, παίζουν με... μένα κι εσένα στις τελευταίες αγωνιστικές.

Δεν ξέρω πώς να το προσδιορίσω αυτό. Δεν ξέρω αν πρόκειται για αλλοίωση στό πως εξέλισσεται ο όμιλος ή κάτι άλλο.

Αυτό που με ξέρω είναι πως (...για να μη στοχοποιήσω τους φίλους Ολυμπιακούς για το πώς κατέβηκε η Αρσεναλ -με κανονάκια κι όχι κανονιέρηδες), ρε Μπαρτσελόνα είναι κρίμα με τη φουκαριάρα την Πλζεν να κατεβάζεις όλα σου τα πυρηνικά όπλα και με την ΜΠΑΤΕ να παίζεις με παιδάκια.

Δεν με ενδιαφέρει πώς μπορεί να το αποτρέψει αυτό ο... πολέμιος των στημένων, Πλατινί. Αυτός παίρνει τον παρά, αυτός να κόψει τον λαιμό του να βρει την άκρη.

Y.Γ.: Κάτω τα χέρια από τον Mesogeio

Platini 13

Keywords
Τυχαία Θέματα