Αλεξανδρής: Ενθαρρυντικές εμφανίσεις

Οι διαδοχικές νίκες στο Eurocup και η βελτιωμένη εικόνα της ομάδας, κάνουν τον Βαγγέλη Αλεξανδρή ακόμη πιο αισιόδοξο ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο προπονητής του Αρη αναφέρθηκε και προσωπικά σε παίκτες που έχουν σημειώσει βελτίωση, ενώ μίλησε και για τις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν για να καταφέρει η ομάδα να θέσει υψηλούς στόχους.

"Η εικόνα της ομάδας τελευταία ήταν πολύ ενθαρρυντική, τα παιδιά βγάζουν ενέργεια στο γήπεδο και ήμουν σίγουρος ότι θα αντιμετώπιζαν σωστά τον αντίπαλο. Πάντως σε κάποιες

στιγμές ενθουσιασμού κάναμε παιδαριώδη λάθη και έτσι υπήρξαν κάποιες εκρήξεις από την πλευρά μου, δεν θέλω η ομάδα μου να κάνει χαζά λάθη στους αγώνες", είπε σχετικά με τη νίκη επί της Γκαστέρα Φλέιμς και ρωτήθηκε για τη καλή αγωνιστική παρουσία του Σέρτζιο Κερούς:

"Είναι χαρισματικός παίκτης, έχει πολλά προσόντα αλλά δεν είχε μάθει να παίζει οργανωμένα. Βελτιώνεται όμως συνέχεια και τελευταία δείχνει πολύ διαφορετική εικόνα και χθες μάλιστα ήρθε μετά το παιχνίδι και μου είπε 'κόουτς, είδες; Έπαιξα με μυαλό σήμερα'".

Για την καλύτερη αγωνιστική εικόνα που έχει η ομάδα, απάντησε ότι "...ουσιαστικά, πλέον είμαστε άλλη ομάδα σε σχέση με αυτό που έδειχνε πριν λίγο καιρό. Είπα και χθες ότι αν αρχίζαμε την χρονιά με το ρόστερ που έχουμε τώρα, θα είχαμε πιο πολλές νίκες και πολύ καλύτερη εικόνα. Ακόμη και τώρα όμως δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, ο Μπόγρης για παράδειγμα δεν παίζει στο πρωτάθλημα, περιμένουμε όμως μέχρι την Παρασκευή την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και θα είναι αδικία να μην παίξει τελικά. Θα γίνει πολύ καλύτερος αν αγωνιστεί και στους αγώνες του πρωταθλήματος, θα είναι καλό για αυτόν και την ομάδα αλλιώς θα τον έχουμε μόνο στην Ευρώπη".

Επανέλαβε και τις συνθήκες υπό τις οποίες ξεκίνησε η προετοιμασία: "Κανονικά δεν θα έπρεπε να αρχίσω την προετοιμασία της ομάδας, αλλά επειδή αγαπώ το σωματείο δέχθηκα να ξεκινήσω έτσι την σεζόν. Αρχίσαμε με έξι εφήβους και άργησαν υπερβολικά να έρθουν κάποιοι παίκτες όπως ο Τσαλδάρης και ο Κρούσιτς. Ίσως δεν θα έπρεπε να εκτεθώ με την ομάδα με τους αγώνες σε τουρνουά αλλά δεν σκέφτομαι το προσωπικό κόστος. Τώρα όμως έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ και θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

Είμαι χαρούμενος τώρα για την εικόνα της ομάδας και η μεταμόρφωση θα γίνει σταδιακά, βλέπω από τις προπονήσεις ότι ο ’ρης καθημερινά προοδεύει και θα γίνεται καλύτερος όσο προχωρά το πρωτάθλημα. Έχουμε μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα αλλά δεν ανησυχώ, με στενοχωρεί αυτό αλλά δεν με αγχώνει, κοιτάμε μπροστά. Θα συνεχίσουμε την δουλειά χωρίς πολλά λόγια, χωρίς έπαρση και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Στηρίζουμε τις επιλογές μας και κοιτάμε πως θα κάνουμε καλύτερους τους παίκτες της ομάδας ενώ το πολύ ευχάριστο είναι ότι γίναμε οικογένεια, είναι κάτι που ήθελα από την αρχή και δούλεψα σε αυτό".

Και κατέληξε σχετικά με τις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα, για να πετύχει: "Η επιτυχία φέρνει καλύτερο κλίμα στην ομάδα και μεγαλύτερη διάθεση για δουλε

Keywords
Τυχαία Θέματα