Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν εκνευριστεί με τις κατηγορίες του Οικονομίδη και την Τετάρτη (19/10) θα δώσουν συνέντευξη Τύπου

Οι ευθείες κατηγορίες του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, κατά του ΠΑΟΚ και παραγόντων του, η δημοσιοποίηση εγγράφου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ βάσει του οποίου ο Δικέφαλος ζητούσε παράταση δέκα ημερών για να πληρώσει το παράβολο (10.000 ευρώ) για τη συμμετοχή στο Eurocup,

όπως επίσης και ο τοποθέτηση του Οικονομίδη ότι "εγώ βρήκα τα 100.000 ευρώ που ήθελε ο ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει την διοργάνωση του προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκα", είναι ζητήματα που έχουν εκνευρίσει τους επιτελείς του Δικεφάλου. Και την Τετάρτη (19/10) θα δώσουν συνέντευξη Τύπου.

Ο ισχυρός άνδρας του ΕΣΑΚΕ ουσιαστικά κατηγόρησε τον ΠΑΟΚ ότι αναζητεί εξιλαστήρια θύματα καθώς επίσης και πως παίζει παιχνίδια για να κερδίσει χορηγία του ΟΠΑΠ στην φανέλα της ομάδας, πέρα από τη προβλεπόμενη σύμβαση. Αμφισβήτησε μάλιστα την ικανότητα των παραγόντων της ομάδας μιλώντας για επαναστάτες άνευ αιτίας και για Τζέιμς Ντιν του ΠΑΟΚ.

Οπως και να' χει, ο επίσημος ΠΑΟΚ σκοπεύει να απαντήσει στην συνέντευξη Τύπου που θα δώσει και σύμφωνα με πληροφορίες θα οδηγήσει στα άκρα την κόντρα που ουσιαστικά εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες. Επί τούτου, ο Οικονομίδης υποστήριξε ότι "αν θέλετε πόλεμο, θα τον έχετε", ενώ αποκάλεσε τους παράγοντες του ΠΑΟΚ "τζάμπα μάγκες".

Και αναφέρουμε αυτά, διότι πρόκειται για πράγματα που έχουν εκνευρίσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που σκοπεύουν να περάσουν στην αντεπίθεση. Επί του παρόντος απορρέει η έντονη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Βασίλη Οικονομίδη και ο εκνευρισμένος για το γεγονός ότι έβγαλε στην δημοσιότητα έγγραφο της ΚΑΕ που απευθυνόταν στην Ευρωλίγκα και μόνο σε αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα