Χάνει Σάμροκ και Αρη ο Φωτάκης

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Φωτάκη σε ό,τι αφορά στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Δευτέρα (17/10) στο τραυματισμένο του πόδι. Ο διεθνής μέσος διαπιστώθηκε πως υποφέρει από θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον βραχύ προσαγωγό, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως τίθεται νοκ άουτ από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με Σάμροκ Ρόβερς

για το Europa League και Αρη για το πρωτάθλημα.

Πλέον, θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει ο Φωτάκης τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφού χρειάζονται περίπου δύο εβδομάδες, για να ξεπεραστεί πλήρως ο συγκεκριμένος τραυματισμός, αν και αυτό το ενδεχόμενο είναι εξαιρετικά δύσκολο...

Αναφορικά με τον Πάμπλο Γκαρσία, την Τρίτη (18/10) θα κάνει μαγνητική, για να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Κατα τα άλλα, το μεσημέρι της Τρίτης (18/10) θα γίνει τελικά το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να καθίσουν και για πρώτη φορά όλα τα μέλη του νέου σχήματος στο ίδιο τραπέζι.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Σπύρος Μηλιωρίδης είναι τα μοναδικά μέλη που συνεχίζουν από την προηγούμενη διοίκηση έχοντας πλέον στο πλευρό τους και τους Βρύζα, Κωνσταντινίδη, Γιώργο και Δημήτρη Σαζπατζίδη, Β. Ποζατζίδη (ως εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη), Βελή και Σαράτση.

Ουσιαστικά θα γίνει η πρώτη συζήτηση για κάποιους ρόλους και αρμοδιότητες που θα αναλάβουν κάποια μέλη, ενώ θα συζητηθεί φυσικά και η πολιτική που θα ακολουθήσει η νέα διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα