Μεγάλες μάχες σε Μαδρίτη και Νάπολη

Σε Μαδρίτη και Νάπολη πέφτουν τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων την Τρίτη (18/10), αφού στις δύο αυτές πόλεις θα διεξαχθούν τα σημαντικότερα παιχνίδια της πρώτης μέρας της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Η Νάπολι υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης τη Λιόν, ενώ από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζουν οι μάχες της Λιλ με την Ιντερ

και της Μάντσεστερ Σίτι με τη Βιγιαρεάλ.

1ος όμιλος21:45GR Νάπολι - Μπάγερν ΜονάχουΣτο Σαν Πάολο της Νάπολη δοκιμάζεται η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης αυτή την περίοδο, Μπάγερν Μονάχου. Παρά τα εντυπωσιακά αποτελέματα των βαυαρών, πάντως, η αποστολή τους στην Ιταλία δεν θα είναι εύκολη, αφού η Νάπολι τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί στην έδρα της σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, μένοντας αήττητη σε εννέα συνεχόμενα από το 2008 και μετά!

Η τελευταία ομάδα που έφυγε νικήτρια από το Σαν Πάολο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, τον Δεκέμβριο του 1994 για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου UEFA, με προπονητή τον νυν τεχνικό της Μπάγερν, Γιου Χάινκες! Οι δύο ομάδες είναι στις δύο πρώτες θέσεις του 2ου ομίλου, με την Μπάγερν να έχει το απόλυτο (2/2) και τους ναπολιτάνους να μετρούν μία νίκη και μία σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σίτι στο Μάντσεστερ.

"Επειτα από πολύ καιρό επισκεπτόμαστε και πάλι τη Νάπολι. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του ομίλου και αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να χάσουμε", είπε ο πρόεδρος των βαυαρών, Καρλ-Χάινζ Ρουμενίγκε, κατά την άφιξη της ομάδας του στην ιταλική πόλη. Τελευταία επίσκεψη της Μπάγερν στη Νάπολι ήταν το 1989, όταν για τον ημιτελικό του Κυπέλλου UEFA, οι ιταλοί επικράτησαν 2-0. "Ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα αυτή τη φορά, όμως θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά για την άμυνά μας", συμπλήρωσε.

"Η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή, μαζί με την Μπαρτσελόνα. Εχω αντιμετωπίσει τους περισσότερους γερμανούς με την Εθνική Σλοβακίας και μπορώ να πω ότι είναι πολύ έμπειροι, παρά το νεαρό της ηλικίας τους", τόνισε ο άσος της Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ.

21:45GR Μάντσεστερ Σ. - ΒιγιαρεάλΩς ευκαιρία για την πρώτη νίκη τους στον 1ο όμιλο βλέπουν Μάντσεστερ Σίτι και Βιγιαρεάλ την μεταξύ τους αναμέτρηση στην αγγλική πόλη. Οι ισπανοί βρίσκονται σε πιο δεινή θέση, αφού δεν έχουν ακόμα πόντο, μετρώντας δύο ήττες, την ώρα που οι Πολίτες έφεραν ισοπαλία με τη Νάπολι στην πρώτη αγωνιστική.

Σε περίπτωση ήττας, αυτό θα σημάνει ένα αρνητικό ρεκόρ για τη Βιγιαρεάλ, η οποία ποτέ δεν έχει γνωρίσει τρεις συνεχόμενες ήττες σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το έργο πάντως των ισπανών δεν θα είναι εύκολο, ειδικά από την ώρα που ταξιδεύουν στο Μάντσεστερ χωρίς τους Μάρκο Ρούμπεν, Νιλμάρ, Καμούνιας και Σένα!

Στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Σίτι επικρατεί αισιοδοξία για την πρώτη νίκη σε επίπεδο Champions League και σε αυτό βοηθάει και το εντός έδρας ρεκόρ που τρέχει η ομάδα σε ευρωπαϊκή παιχνίδια, αφού μετράει 13 αγώνες αήττητη στο Μάντσεστερ.

2ος όμιλος19:00GR ΤΣΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα