Ομπράντοβιτς: Δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση πρόκριση

Απόλυτα προετοιμασμένος για τις μάχες με την Μπαρτσελόνα δήλώσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην αίθουσα τύπου του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τα καινούργια συστήματα των μπλαουγκράνα, που έχει εντοπίσει και δουλεύει πάνω σε αυτά, ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις κατηγορίες των ισπανών, λέγοντας πως το μόνο που επιθυμούν είναι να προετοιμάσουν το έδαφος για τις αναμετρήσεις που έρχονται! "Αμέσως μετά
το δεύτερο ματς είπα στους παίκτες μου πως θα είναι λάθος αν πιστέψουμε πως επειδή έχουμε δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ είναι πλεονέκτημα. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και να παίξουμε καλύτερα", ήταν τα πρώτα λόγια του Ομπράντοβιτς."Ευχαριστώ τον κόσμο"
Ο Ζοτς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον κόσμο των πρασίνων, που τους υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο και εξάντλησε τα εισιτήρια για το ματς της Τρίτης (29/3): "Πριν αρχίζω να μιλάω για το αυριανό ματς, να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο. Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο: να βοηθήσει την ομάδα με τον σωστό τρόπο για όλους όσοι αγαπούν το μπάσκετ και να δείξουν σε όλη την Ευρώπη ότι εδώ αγαπάμε να παίζουμε μπάσκετ. Να είναι σωστή η ατμόσφαιρα ώστε να γίνονται όλα σωστά"."Παίζει καινούργια συστήματα η Μπαρτσελόνα"
Στην συνέχεια ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε για την Μπαρτσελόνα και τα νέα συστήματα που έπαιξε στην αναμέτρηση με την Μανρέσα για την ACB: "Μιλώντας για τη Μπαρτσελόνα, γνωρίζουμε πώς μπορούμε να αγωνιστούμε εναντίον τους. Είδα το ματς που έκανε την Κυριακή στη Μανρέσα. Έχουν κάποια καινούρια πράγματα στο παιχνίδι τους. Όλα αυτά τα είδαμε χθες. Είναι φυσιολογικό κι αναμενόμενο να έχουν καινούρια πράγματα αμυντικά κι επιθετικά. Χθες προσπάθησε να παίξει δύο νέα συστήματα, το ένα το δοκίμασαν κι απέναντί μας στο δεύτερο ματς δύο φορές. Αν κι ήταν σημαντικό παιχνίδι γι' αυτούς, ο Ναβάρο δεν έπαιξε καθόλου, ενώ ο ’ντερσον δε χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο".Για τον Φώτση, δήλωσε: "Γνωρίζουμε αυτά που πρέπει. Μπορούμε να είμαστε έτοιμοι. Να προετοιμαστούμε όπως κάναμε κι εκεί. Θα πρέπει, όμως, να παίξουμε καλύτερα. Ο Φώτσης, που δεν έκανε χθες προπόνηση, έχει πρόβλημα στο στομάχι, κάτι σαν ιό. Ελπίζουμε να είναι εδώ σήμερα"."Προετοιμάζουν το έδαφος!"
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα και τα σχόλια των καταλανών για την διαιτησία: "Γνωρίζω ότι είπαν για τη διαιτησία μετά το δεύτερο ματς. Και μία εφημερίδα στην Ισπανία έγραψε πως το σχολίασα. Δεν είναι αλήθεια. Τώρα θα το κάνω για πρώτη φορά. Πιστεύω πως η Ευρωλίγκα είναι ένας σοβαρός οργανισμός και θα ήθελα να προσκαλέσω όλους να δουν αυτά τα δύο ματς και να δουν τι συνέβη. Εύχομαι οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας να τα δουν και να καταλάβουν πραγματικά πώς ήταν η διαιτησία. Γνωρίζω πολύ καλά τι λένε, είμαι 20 χρόνια προπονητής.Αυτό είναι... προετοιμασία εδάφους για το επόμενο παιχνίδι. Δεν ισχύει τίποτα απ' όλα όσα ειπώθηκαν. Όπως σε κάθε ματς, κάναμε ανάλυση της Μπαρτσελόνα. Όλοι όσοι θέλο
Keywords
Τυχαία Θέματα