Μώραλης: Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός δικαιούταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία στο ντέρμπι, εξέφρασε στις δηλώσεις του ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης.

Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα του Βαλβέρδε έχει την ποιότητα να πάρει ξανά τον τίτλο, παρά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στην

απουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα και στον τραυματισμό του Μακούν.

"Ηταν ένα από τα καλύτερα ντέρμπι, με αρκετές φάσεις. Ο Ολυμπιακός δικαιούται κάτι παραπάνω, χάσαμε πολλά γκολ, δείξαμε ότι είμαστε ποιοτική και καλή ομάδα. Μας έλειπε ο Ιμπαγάσα, μια σημαντική ομάδα για εμάς, ενώ και ο Μακούν τραυματίστηκε. Δεν πειράζει, έχει ακόμα 20 αγώνες το πρωτάθλημα", είπε αρχικά ο Μώραλης.

Σε ερώτηση για το αν στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα χαθούν πολλοί βαθμοί, απάντησε: "Είναι βέβαιο ότι θα χέουν πολλοί βαθμοί. Οι ομάδες θα δυναμώσουν, δεν κρίνεται ο τίτλος σε ένα ματς.

Θέλαμε τη νίκη, παλέψαμε και το προσπαθήσαμε και αυτό το κατάλαβε και ο κόσμος που έφυγε ικανοποιημένος από το γήπεδο. Μετά το 25΄ήμασταν κυρίαρχοι, κάναμε πολλές φάσεις. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ώστε να πάρουμε και φέτος τον τίτλο".

Για τα συνεχόμενα ματς που ακολουθούν για ην ομάδα του Πειραιά, υποστήριξε: "Ο Ολυμπιακός έχει βάθος στο ρόστερ. Συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις αλλά υπάρχουν παίκτες να ανταποκριθούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα