Τα "αβγά" ο ΠΑΟ σε ένα ματς του 6-2

Είσαι σέρβος ή άγγλος, δεν έχεις δει το παιχνίδι και βλέπεις ΜΟΝΟ τις φάσεις που έγιναν στο ντέρμπι. Τις απομονώνεις, από την ψυχολογία, το γόητρο, την έδρα. Από όλα που έχει ένα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Βάσει ευκαιριών -και μόνο- το ματσάκι ήταν για 6-2.

Ενα το κρατούμενο.

Δεύτερο. Τα "αβγά" στο συγκεκριμένο

ματς τα είχε ο Παναθηναϊκός. Αυτό δεν φάνηκε ούτε από τον Λέτο, ούτε από τον Κατσουράνη, ούτε από τον Κουίνσι. Φάνηκε από τον Καπίνο. Το ματσάκι το είχαν ψυχολογήσει καλύτερα από εσένα. Σε κέρδισαν εκεί που κάποτε εσύ υπερείχες. Τώρα όχι...

Δεν θα έχανες ποτέ αυτό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός για να φύγει με το διπλό, θα έπρεπε να προηγηθεί 3-0. Δεν έχει την ομάδα που θα κέρδιζε στο γκολ.

Τρίτο. Ή κρατάς τον Βαλβέρδε και συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο ή γυρίζεις στον Ολυμπιακό που όλοι αγαπήσαμε. Εχει εξαφανίσει ποδοσφαιρικά τον Αβραάμ, έχει εξαφανίσει τον Τοροσίδη, δεν έχει διαχειριστεί σωστά τον Γέστε, ακόμα και τον Μιραλάς. (Μίλα του του βέλγου). Κράτα τον, αλλά είτε θα βάζεις 3, είτε θα τρως 3, θα βγαίνουν οι... Μαρκάνοι και οι... Ορμπάιθ και θα κάνουν δηλώσεις.

Επίσης, όλα θέλουν μια ισορροπία. Ξέρω ότι ο Φουστέρ είναι δικό σου παιδί. Μη μου το δείχνεις και μετά από τραυματισμό. Μην κόβεις τη φόρα του αργεντίνου (Μόνχε), ενώ του δείχνεις ότι τον υπολογίζεις.

Θέλει μάζεμα το πράμα. Από παντού.

Αυτές είναι οι πρώτες σκόρπιες σκέψεις μου, έχοντας πιει τρεις μπίρες και δύο ουίσκι... εν ώρα υπηρεσίας (το 6-2 ισχύει, δεν τα... βλέπω ακόμα διπλά).

Αλέκος Δελατόλας

Keywords
Τυχαία Θέματα