Ο Κολοσσός νίκησε 83-55 την Καβάλα

Νίκη τετράδας για τον Κολοσσό που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Καβάλα, την οποία νίκησε με 83-55, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1. Οι ροδίτες έπιασαν εξαιρετική απόδοση και βρέθηκαν στην 4η θέση, εκμεταλλευόμενοι την ήττα του ΠΑΟΚ από το Περιστέρι.

Ο Κολοσσός ήταν από το ξεκίνημα στη θέση του οδηγού αποδεικνύοντας και πάλι πως στην έδρα του είναι ιδιαίτερα δυνατός. Οι ροδίτες πέρασαν την μπάλα κοντά στο καλάθι και χάρη στην καλή εμφάνιση του Χαρίση ήταν μπροστά με 19-14 στην πρώτη περίοδο.

Η Καβάλα δεν είχε καλό ρυθμό και ουσιαστικά στηρίχθηκε στις περιφερειακές της επιλογές, με τους Πάσαλιτς και Καραποστόλου να έχουν καλά ποσοστά από τα 6.75μ.

Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι και με τους Χαρίση, Πάνος και Λιακόπουλο, έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 10 πόντους (39-29, 20`).

Στην τρίτη περίοδο ο Κολοσσός εμφανίστηκε ακόμη καλύτερος, Χάτεν και Τσάμης έκαναν εξαιρετική δουλειά στην επίθεση, με αποτέλεσμα οι ροδίτες να "κλειδώσουν" ουσιαστικά τη νίκη και να μετατρέψουν σε τυπική διαδικασία την τελευταία περίοδο (63-41, 30`).

Η Καβάλα δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που πριν από μία εβδομάδα νίκησε στο κλειστό της Καλαμίτσας τον Παναθηναϊκό και... παραδόθηκε στον Κολοσσό, ο οποίος έπειτα από έξι αγώνες στην Α1 έχει μόλις μία νίκη από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Οι ροδίτες, επικράτησαν με 83-55 της Καβάλας και έπιασαν τετράδα, εκμεταλλευόμενοι την ήττα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα