F1: Πρώτη επίσκεψη Ράικονεν στο εργοστάσιο της Lotus Renault

Ο Κίμι Ράικονεν πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Lotus Renault στο Ενστοουν της Αγγλίας, έπειτα από την υπογραφή διετούς συμβολαίου με την ομάδα, με την οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει στην F1 μετά το 2009.

"Νιώθω πολύ καλά που βλέπω το εργοστάσιο, είναι η πρώτη μου φορά εδώ", τόνισε ο 32χρονος φινλανδός πιλότος.

"Είναι ένα πολύ ζεστός συναίσθημα και νιώθω πολύ χαλαρός. Δεν έχω διαβάσει τις εφημερίδες για να δω πόσος ενθουσιασμός υπάρχει για την επιστροφή μου, αλλά είναι φυσιολογικό,

έτσι δεν είναι;

"Δεν βάζει επιπρόσθετη πίεση σε μένα. Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, οπότε δεν βάζω τον εαυτό μου υπό πίεση. Σίγουρα υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά καθόλου πίεση και θα δούμε πώς θα πάει".

Τον Ράικονεν ξενάγησε στο Ενστοουν ο ιδιοκτήτης της Lotus Renault, Χέραρντ Λόπεθ, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για το υψηλό κίνητρο του Iceman να έχει ένα επιτυχημένο comeback στην F1.

"Ο Κίμι έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ανάμεσα στους ταχύτερους οδηγούς και από άποψης ηλικίας παραμένει στην ακμή του", είπε ο Λόπεθ.

"Από πλευράς κινήτρου, από αυτά που έχω δει και όσο έσω μιλήσει μαζί του, έχει πιο υψηλό κίνητρο πιθανότατα από ποτέ. Και όσο περισσότερος κόσμος το αμφισβητεί τόσο το καλύτερο είναι, γιατί πρόκειται να αυξήσει κι άλλο το κίνητρό του να τους δείξει ότι κάνουν λάθος".

Keywords
Τυχαία Θέματα