Ντομενικάλι: Ο Αλόνσο δεν θα είχε πρόβλημα αν ο Φέτελ ερχόταν στην Ferrari

Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν θα στεκόταν εμπόδιο σε μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Σεμπάστιαν Φέτελ στην Ferrari στο μέλλον, σύμφωνα με την άποψη του επικεφαλής της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι.

"Αν θα το δεχόταν ο Αλόνσο; Ετσι πιστεύω, πιστεύω ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει", τόνισε ο ιταλός στην Gazzetta dello Sport.

"Το χαρακτηριστικό γνώρισμα

του Φερνάντο είναι ότι δεν φοβάται κανέναν, μια δύναμη που προκύπτει από την ωριμότητά του".

Αν και ο Φέτελ έχει παραδεχτεί ότι θα ήθελε να οδηγήσει για την Ferrari σε κάποιο σημείο της καριέρας του, αυτό δεν μπορεί να συμβεί πριν από το 2014 τουλάχιστον, καθώς τότε λήγει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε φέτος με την Red Bull.

Αλλά με την αυστριακή ομάδα να έχει εκφράσει την πρόθεση να προσθέσει άλλα δύο χρόνια στη συμφωνία της με τον 24χρονο γερμανό, ίσως αργήσει ακόμα περισσότερο η μέρα που μπορεί να τον δούμε να φοράει την κόκκινη αγωνιστική φόρμα.

Στο μεταξύ η Ferrari έχει πιο άμεσα ζητήματα να σκεφτεί, όπως το αν θα κρατήσει τον Φελίπε Μάσα ως team mate του Αλόνσο και μετά το 2012, όταν λήγει το υπάρχον συμβόλαιο του βραζιλιάνου.

Ο Ντομενικάλι ξεκαθάρισε ότι η επόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία ευκαιρία του Μάσα για να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι αξίζει να κρατήσει τη θέση.

Από την άλλη, όμως, δεν απέκλεισε την περίπτωση να υπάρξει ενδιαφέρον από το Μαρανέλο για άλλους οδηγούς, που με βάση τα σημερινά δεδομένα θα είναι ελεύθεροι τότε, με πρώτο και καλύτερο τον Λιούις Χάμιλτον της McLaren.

"Ο Μάσα θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει στην Ferrari τι έχει να δώσει και οι άλλοι οδηγοί που τα συμβόλαιά τους λήγουν, θα θέλουν να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι να έρθουν. Ανάμεσα σε αυτούς ίσως είναι ο Χάμιλτον", σχολίασε ο Ντομενικάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα