Ενοχλημένος ο Μαρινάκης με Ψωμιάδη σκέφτεται να καταθέσει αγωγή εναντίον του

Εντονα ενοχλημένος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με όσα δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης για το άτομό του, σχετικά με την υπόθεση των "στημένων", με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να σκέφτεται να καταθέσει αγωγή εναντίον του!

Η τοποθέτηση του Διονύση Ψωμιάδη

ήταν χαρακτηριστικά: "Υπάρχουν γεγονότα και αποφάσεις που προκαλούν γέλιο, αλλά δυστυχώς όλοι είναι κοτούλες και δεν παίρνουν όπως θα έπρεπε κεφάλια. Τον Μαρινάκη; Τον κάλεσαν να καταθέσει; Δυστυχώς αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει βελτίωση, δεν υπάρχει ελπίδα.

Ο πρόεδρος της Φενέρ είναι στην φυλακή, ενώ ο Μάκαρος "κόβει" βόλτες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην Ελλάδα έχουμε τόσες επιτροπές; Είναι κοροϊδία. Τότε στην Ιταλία όταν υπήρχε το πρόβλημα με τα στημένα, βγάλανε έναν, τον βάλανε δικαστή και αυτός έπαιρνε αποφάσεις. Η Γιουβέντους έπεσε...ο Ολυμπιακός;;;

Και λέω Ολυμπιακός γιατί ο πρόεδρός του είναι ο κινητήριος μοχλός όλων. Ο Κούγιας που τα ξέρει όλα είναι κατηγορούμενος και δεν μπορεί να κληθεί, ευτυχώς για αυτούς, ως μάρτυρας. Είμαστε Ελλάδα. Δεν θα γίνει τίποτα και δυστυχώς όλο αυτό περνάει στην νεολαία και δεν είναι καλό. Πάντως ο κ. Μαρινάκης πρέπει να είναι μπλεγμένος σε όλα αυτά και το πρέπει είναι με κεφαλαία γράμματα".

Βάσει των παραπάνω, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως έλεγαν αργά το απόγευμα οι συνεργάτες του, φέρεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε αγωγή κατά του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα