Νικοπολίδης: Θα διάλεγα Σηφάκη

Τον Μιχάλη Σηφάκη θα διάλεγε ο Αντώνης Νικοπολίδης για τη θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής έδωσε το παρών στην εκδήλωση για τα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΠ, όπου τιμήθηκε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο περιθώριο

της εκδήλωσης ρωτήθηκε σχετικά με το ποιος θα ήταν ο καταλληλότερος τερματοφύλακας από την ελληνική αγορά για τους ερυθρόλευκους και έδειξε την προτίμησή του στον Μιχάλη Σηφάκη.

"Νομίζω ότι θα διάλεγα τον Μιχάλη Σηφάκη. Πέρα από τις καλές εμφανίσεις που έκανε με τον ’ρη και στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, πριν τραυματιστεί έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και με την Εθνική Ομάδα. Ήταν πέρυσι ο καλύτερος τερματοφύλακας", είπε χαρακτηριστικά ο Νικοπολίδης.

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα είπε: "Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές αν και εδώ, διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω από το ποδόσφαιρο κερδίζουν τις εντυπώσεις. Σήμερα πάντως, οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές θα ψηφίσουν τους καλύτερους και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Τα ευχολόγια έχουν τελειώσει. Περάσαμε ένα μαρτυρικό καλοκαίρι. Ξεκινήσαμε ένα πρωτάθλημα με δυσκολίες. Προσπαθούμε οι ποδοσφαιριστές να το προστατεύσουμε, να δείξουμε μια καλύτερη ποιότητα μέσα στο γήπεδο, να το αναβαθμίσουμε να έχει περισσότερη αξιοπιστία και, αφού το φτάσαμε τόσο χαμηλά, να το βάλουμε πλέον σε πιο στέρεες βάσεις, έτσι ώστε ότι και να του συμβεί πλέον, να μπορεί να κρατηθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα