Διαφωνία &σκέψεις προσφυγής από Γκέντσογλου

Δεν είχε ευτυχή κατάληξη η συνάντηση της Δευτέρας (16/1) ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον ατζέντη του Σάββα Γκέντσογλου, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της Ενωσης ζήτησε από τον παίκτη να χαρίσει των 50% των δεδουλευμένων, αυτός δεν δέχθηκε και πλέον σκέφτεται να προχωρήσει σε προσφυγή! Νέο ραντεβού ορίστηκε για αύριο Τρίτη.

Οι δύο πλευρές είχαν δώσει προθεσμία 5 ημερών, που έληγε σήμερα, μήπως και ερχόταν κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον ποδοσφαιριστή.

Σε διαφορετική περίπτωση είχε συμφωνηθεί, ο Γκέντσογλου να χαρίσει στην ΑΕΚ μέρος των χρημάτων που του οφείλονται, να μη διεκδικήσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του και να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Πρόταση από ξένη ομάδα δεν έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και έτσι, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή βρέθηκε το μεσημέρι στα Σπάτα, όπου συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη, ούτως ώστε να βρουν μια συμβιβαστική λύση για να χωρίσουν -αναίμακτα- οι δρόμοι τους.

Ο μάνατζερ του Γκέντσογλου πρότεινε στον πρόεδρο της ΠΑΕ να χαρίσει στην ομάδα 80.000 ευρώ, από τις 280.000 που του οφείλονται συνολικά και ο παίκτης να μείνει ελεύθερος. Συγκεκριμένα η πρόταση αφορούσε στο να του καταβληθούν άμεσα 50.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε μελλοντικές δόσεις, με τον Σταύρο Αδαμίδη όμως να διαφωνεί με το συγκεκριμένο ποσό.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αντιπρότεινε στον εκπρόσωπο του νεαρού μέσου να χαρίσει στην ομάδα τις 140.000 ευρώ, δηλαδή το 50% των δεδουλευμένων του για να μείνει ελεύθερος, κάτι το οποίο βρήκε κάθετα αντίθετη την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή αποχώρησε εκνευρισμένος από τα Σπάτα και πλέον το ενδεχόμενο της προσφυγής του Γκέντσογλου κατά της ΑΕΚ είναι πιο ορατό από ποτέ! Πάντως, κανονίστηκε μια ακόμη συνάντηση για αύριο Τρίτη, παρουσία και του ποδοσφαιριστή, μήπως βρεθεί λύση...

Keywords
Τυχαία Θέματα