Τιμήθηκε ο Κιντάνα στο φιλικό με Καβάλα

Μετά από έξι χρόνια ο Ντιέγκο Κιντάνα αποτελεί παρελθόν για την Skoda Ξάνθη, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για τελευταία φορά στο φιλικό της Τετάρτης (11/5) στα Πηγάδια κόντρα στην Καβάλα, στο οποίο οι ακρίτες επικράτησαν με 1-0. Πριν από την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο Αργεντίνος μέσος από την ΠΑΕ SKODA
ΞΑΝΘΗ και τον πρόεδρό της Αρη Πιαλόγλου, καθώς και από τους Παλαίμαχους της ξανθιώτικης ομάδας για την 6ετή προσφορά του στον σύλλογο.
 
Οσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η Skoda Ξάνθη επικράτησε με 1-0 της Καβάλας στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στα Πηγάδια με σκόρερ τον Μάουρο Πόι στο 8ο λεπτό, ενώ μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της έχασε η γηπεδούχος ομάδα στο 57', όταν ο Γκαγκολάρι νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Αργοναυτών στο τετ α τετ.
 
Για την Καβάλα, καλύτερη στιγμή ήταν το σουτ του Γιάννου στο 30', που απέκρουσε ο Λοντίγκιν. Ο Πάρης Ζουμπούλης και ο Βαγγέλης Γούτης χρησιμοποίησαν αρκετούς παίκτες και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.
 
SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Σταθάκης, Γκαγκολάρι, Κωστούλας, Μάνταλος, Κιντάνα, Πόι, Καζάκης.Έπαιξαν και οι: Κατόγκο, Μαρσελίνιο, Χαριτίδης, Λαζαρίδης, Γούτας, Αλτιπαρμακόφσκι, Ζαρόπουλος, Σουάνης, Καθάριος, Βασιλειάδης.
 
ΚΑΒΑΛΑ: Βαγέχο, Βλάχος, Αυλωνίτης, Ντανίλο, Χργκόβιτς, Ντιέ, Ντικρόκ, Οικονόμου, Ονουάτσι, Γιάννου, Νικουλάε.Έπαιξαν και οι: Γαβριηλίδης, Μανούκα, Καπατζης, Μαυροβασίλης, Ελευθεριάδης, Δρόσος, Αποστολίδης, Μπρατσιάνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα