Ιβκοβιτς: Να δουλέψουμε σκληρά

Στις απουσίες, αλλά και στην έλλειψη παραστάσεων σ' αυτό το επίπεδο για αρκετούς από τους παίκτες του, στάθηκε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Μπιλμπάο. Ο Ντούντα χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των βάσκων και έδωσε σύνθημα για σκληρή δουλειά στη συνέχεια.

"Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι. Το πρώτο δύσκολο για την ομάδα μου που έχει πολλούς νέους παίκτες. Η Μπιλμπάο ήταν καλύτερη ομάδα σήμερα και σίγουρα

άξιζε τη νίκη. Εμείς παίξαμε με θέληση και ενέργεια, κυρίως στο πρώτο μισό, αλλά είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε εμπειρία. Αυτό φάνηκε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο που δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια", είπε ο κόουτς Ιβκοβιτς και συνέχισε...

"Για μας ήταν σίγουρα δυσκολία ότι πριν το παιχνίδι δεν ξέραμε αν θα έχουμε τον Αντιτς και τον Κέσελι. Ελπίζω ότι κι αυτοί όπως και οι Πελεκάνος, Λούκας θα είναι πολύ σύντομα σε θέση να παίξουν. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμάσουμε τώρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να συγχαρώ την Μπιλμπάο και τον κόουτς Κατσικάρη για την περσινή σπουδαία χρονιά".

Κατσικάρης: Είχαμε τεράστια υπομονή
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μπιλμπάο, Φώτης Κατσικάρης, τόνισε: "Δεν χρειάζεται να πω ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς την Ευρωλίγκα με μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είχαμε τεράστια υπομονή και παίξαμε καλή άμυνα στα μεγαλύτερα διαστήματα του παιχνιδιού.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι κάναμε καλή δουλειά στον Λάζαρο και τον Βασίλη που είναι δυο παίκτες που μπορούν να σου δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα με το ταλέντο και την εμπειρία που έχουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα