Μιραλάς: Νίκες μέχρι το τέλος

23:02 3/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Νίκες και θέαμα στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τη Λάρισας είναι ο στόχος του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς. Ο βέλγος αναδείχθηκε για ακόμα μία φορά MVP και τόνισε πως αυτό οφείλεται στην βοήθεια των συμπαικτών του. Οσο για το θέμα του συμβολαίου του ξεκαθάρισε
πως ακόμα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ανάδειξή μου ως MVP. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα μόνο με νίκες και αυτό θα επιδιώξουμε στα δύο παιχνίδια που απομένουν με Ατρόμητο και Λάρισα. Εκεί θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο",  είπε.Για το θέμα του συμβολαίου του τόνισε πως "ακόμη δεν έχω κάτι καινούριο να σας πω. Ισχύουν όσα έχω πει" ενώ αστειευόμενος απάντησε στον δημοσιογράφο που του υπέβαλλε την ερώτηση πως "όταν υπογράψω θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθεις".Για το γεγονός πως είναι ο πλέον βραβευμένος παίκτης δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά αυτό συμβαίνει εξαιτίας των συμπαικτών μου. Κάθε γκολ που πετυχαίνω ή κάθε ενέργεια που κάνω είναι απόρροια της συνεργασίας μου με τους συμπαίκτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα"."Θα άλλαζα τον αποκλεισμό από το Κύπελλο"
Ο Νταβίντ Φουστέρ, που για ακόμα μία φορά έδωσε τη λύση και έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη τόνισε: "Είναι μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω σκοράρει σε πολλά ματς και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει το πρωτάθλημα".Οσο για το αν θα άλλαζε κάτι από τη φετινή σεζόν, είπε: "Το μοναδικό που θα ήθελα να αλλάξω ήταν ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, που μας πλήγωσε. Κατά τα άλλα δεν θα άλλαζα τίποτα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος".
Keywords
Τυχαία Θέματα