Με τέσσερις απουσίες στην Τούμπα

Με τέσσερις απουσίες θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός Βόλου στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (25/5 20:30GR), καθώς οι Σανκαρέ, Ούμπιντες, Μητρόπουλος, Μαρτίν δεν θα δώσουν το παρών. Την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τούμπας ολοκλήρωσαν την Τρίτη (24/5) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού
Βόλου.

Αμέσως μετά τη σημερινή προπόνηση, ο Μάκης Κατσαβάκης ανακοίνωσε την αποστολή. Ο τεχνικός των Θεσσαλών δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες.Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μητρόπουλος είναι τιμωρημένος, ενώ οι Καλίφα Σανκαρέ, Χαβιέ Ούμπιντες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Επίσης, στη διάθεση του Κατσαβάκη δε βρίσκεται ούτε ο Χουάν Μαρτίν, ο οποίος αναχώρησε για την πατρίδα του, σε αντίθεση με τον Ηλία Σολάκη, που εξέτισε την ποινή του και θα πάει στη Θεσσαλονίκη.Αναλυτικά, η αποστολή των θεσσαλών αποτελείται από τους: Γιακούποβιτς, ’λβαρες, Μόνχε, Μαρτίν, Σολάκη, Ρόκα, Ζέλεσι, Τομάς, Ακόστα, Ρόκα, Ζαραδούκας, Γκότοβο, Ντολεζάι, Μπρέσκα, Νέμεθ, Ζέρη, Ψυχογιό και Αναστασίου.Τέλος, η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου θα αναχωρήσει το απόγευμα της Τρίτης (24/5) από το Πανθεσσαλικό, ώστε να μεταβεί στη συμπρωτεύουσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα