Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί η Καβάλα στο Καυταντζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή, για την 4η αγωνιστική της Σουπερλίγκας

Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί η Καβάλα στο Καυταντζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή, για την αγωνιστική της Σουπερλίγκας, την Κυριακή (26/9). Και αυτό γιατί μπορεί οι Νταρσεβίλ και Πετκάκης να συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή της ομάδας, ωστόσο η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Γηραιό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο αγώνας δρόμου που έχουν καταβάλει τόσο ο γάλλος επιθετικός, όσο και ο έλληνας αμυντικός, για να προλάβουν την κυριακάτικη αναμέτρηση, είναι αξιέπαινος, ωστόσο ο Ντάγκαν Οκούκα θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες του.

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής είναι ο Οικονόμου, καθώς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και όπως όλα δείχνουν τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Θεοδωρέλη ή Τόμασιτς, ανάλογα και με την κατάσταση του Πετκάκη.

Οσον αφορά την αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή την αποτελούν οι: Γκαλίνοβιτς, Βαγέχο, Ντικρόκ, Ντουγκλάο, Θεοδωρέλης, Νταρσεβίλ, Ντιέ, Σιόντης, Πετκάκης, Τόμασιστς, Ναζλίδης, Αυλωνίτ

Keywords
Τυχαία Θέματα