Μαρκόπουλος: Είχαμε κότσιαΠρίφτης: Χάσαμε στις λεπτομέρειες

Ενα στοιχείο διαχωρίζει τις σοβαρές ομάδες από τις υπόλοιπες. Ακόμη και στην κακή μέρα τους, κερδίζουν. Ακόμη κι αν η μπάλα δεν μπαίνει στο αντίπαλο καλάθι, η άμυνα είναι σταθερή. Ο ΠΑΟΚ αν μη τι άλλο είναι η πιο σοβαρή ομάδα του πρωταθλήματος μετά τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και το απέδειξε στον πρώτο αγώνα με τη Καβάλα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στους παίκτες του μετά το παιχνίδι
τονίζοντας ότι "έχουν κότσια". "Ξέραμε ότι η Καβάλα θα έρθει για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν πάρα πολύ ώστε να αποβάλλουμε το άγχος και το στρες που είχαμε. Η Καβάλα είναι μια πολύ καλή ομάδα, έπαιξε έχοντας συγκεκριμένους στόχους και μας δημιούργησε προβλήματα κυρίως με την άμυνα ζώνης όπου εμείς ήμασταν πάρα πολύ άστοχοι.Ωστόσο, οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα αλλά και ότι είχαν τα κότσια για να αντέξουν τόσο την πίεση του αντιπάλου, όσο και του αγώνα. Επαιξαν καλή άμυνα, έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο και Θέλουμε να βγάλουμε το ίδιο πάθος και στον δεύτερο αγώνα», είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος, για να συμπληρώσει. «Αποδείχθηκε και σήμερα ότι με εξαίρεση τις πρώτες δύο ομάδες, οι υπόλοιπες είναι ισοδύναμες".
 
Ο προπονητής της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης, υποστήριξε ότι  "παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί και για λεπτομέρειες χάσαμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ δυνατά, ειδικά όταν το παιχνίδι γίνεται κρίσιμο. Παίζει στο όριο του φάουλ και πρέπει να προσαρμοστούμε σ΄ αυτές τις συνθήκες, να ανταγωνιστούμε στο παιχνίδι επαφής. Η άμυνα του ΠΑΟΚ μας ανάγκασε να κάνουμε λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Εφόσον οι συνθήκες του αγώνα το επιτρέπουν, πρέπει να προσαρμοστούμε γιατί είναι κλειδί για το επόμενο παιχνίδι". Ο τεχνικός της Καβάλας υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν έχει άγχος, τονίζοντας ότι "ο ΠΑΟΚ έχει άγχος γιατί πρέπει να περάσει στην επόμενη φάση".
 
Ο Μιχάλης Γιαννακίδης υποστήριξε ότι "ξέραμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο, αφού δεν είναι τυχαίο το ότι η Καβάλα τερμάτισε στην 6η θέση στη κανονική διάρκεια. Παλέψαμε για 40 λεπτά, κανείς δεν πήρε διαφορά στο παιχνίδι και στο τέλος βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ και πήραμε το παιχνίδι", είπε και ρωτήθηκε για το τραγικό ποσοστό της ομάδας του στα τρίποντα. «Ημασταν άστοχοι, αλλά κερδίσαμε κι αυτό είναι που μετράει".Ο Ρόμπερτ Ντόζιερ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα του στην άμυνα, υποστηρίζοντας ότι ήταν το κλειδί της νίκης. "Ηταν σημαντικό παιχνίδι και ξέραμε ότι η Καβάλα θα έπαιζε ελεύθερα. Εμείς βασιστήκαμε στην πολύ καλή μας άμυνα και αυτό πρέπει να κάνουμε και στον δεύτερο αγώνα ώστε να ξανακερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα και καλά στην επίθεση για να φτάσουμε στην δεύτερη επιτυχία. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα