Μαντσίνι: Θα στέλνω τους παίκτες για πίτσα!

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε με 1-2 από τη Νάπολι και κινδυνεύει να μείνει έξω από τη φάση των 16 του Champions League, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να δηλώνει απογοητευμένος από τη δυσκολία της ομάδα του να βρει δίχτυα.

Η Σίτι δημιούργησε πράγματι πολλές ευκαιρίες, αλλά σημείωσε μόνο ένα γκολ με τον Μπαλοτέλι. Ο Μαντσίνι, αν και η ομάδα του είναι σε δύσκολη θέση δεν έχασε το χιούμορ του και τόνισε πως

θα στέλνει τους παίκτες του για πίτσα πριν από κάθε ματς. Αναρωτίεστε γιατί;

"Ο Μπαλοτέλι ήταν άρρωστος όμως δεν τον επηρέασε στο παιχνίδι. Είχε ζητήσει την άδεια μου για να δει την κοπέλα του για μισή ώρα και να φάνε μία πίτσα. Σκόραρε όμως ένα κρίσιμο γκολ, οπότε μάλλον θα πρέπει να στέλνω όλους μου τους παίκτες για πίτσα πριν από κάθε αγώνα", εξήγησε ο ιταλός τεχνικός, ο οποίος δέχεται έντονη κριτική για τη μέχρι τώρα πορεία της Σίτι στην Ευρώπη.

Η πρόκριση θα κριθεί πλέον στην τελευταία αγωνιστική, με τον Μαντσίνι να παραδέχεται πως η Σίτι είναι πια το αουτσάιντερ: "Δίνω μόλις 30% πιθανότητες σε εμάς και 70% στην Νάπολι για πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν εξαρτάται από εμάς πλέον αλλά από την Βιγιαρεάλ και αν θα τους κόψει βαθμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα