Λιανός: Eχω αποφασίσει να καταγγείλω τη συμφωνία

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως θα προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης που είχε υπογράψει με τη διοικούσα επιτροπή της ΚΑΕ Πανιώνιος, καθώς η τελευταία δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις. "Ευχαριστώ πολύ, για να είμαι ειλικρινής εκτιμώ αφάνταστα που σε τέτοια εποχή βλέπω τόσο πολύ κόσμο. Θέλω αρχικά να κάνω ένα μίνι απολογισμό της φετινής χρονιάς. Το δεύτερο είναι να αναφερθούμε
στα προβλήματα, αυτός είναι άλλωστε και ο κύριος λόγος που σας κάλεσα, ενώ θα ήθελα να πούμε δυο πράγματα για το μπάσκετ γενικότερα", ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Λιανού.Για τον απολογισμό της σεζόν:
"Σίγουρα, δεν είμαστε χαρούμενοι για το πώς τελείωσε η χρονιά και ο κύριος λόγος είναι γιατί ενώ εν μέρει πετύχαμε το στοίχημα, να αναδείξουμε κάποια παιδιά, από την άλλη φορά λόγω συγκυριών, πιέσεων και κυρίως τραυματισμών, μείναμε εκτός αυτού που δεν το λέγαμε, αλλά όλοι θέλαμε ενδόμυχα, την έκτη θέση. Μείναμε εκτός λόγω των λεπτομερειών, προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, σε γενικές γραμμές είχαμε πολύ καλή χρονιά όσον αφορά εσωτερικό κομμάτι, καθώς λειτουργήσαμε οικογενειακά.Η αλήθεια είναι πως είναι ένα ακριβό χόμπι για εμένα, φθηνότερο τα τελευταία χρόνια βέβαια, ελπίζω να παραμείνει πέρυσι. Σκοπός μας είναι να κρατήσουμε έναν κορμό Ελλήνων παικτών, ήδη ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει καταθέσει τις προτάσεις του και σε γενικές γραμμές συμφωνούμε. Θα έχουμε έναν πολύ καλό κορμό, τον οποίο θα ενδυναμώσουμε με ό,τι καλύτερο μπορούμε βρούμε αγορά".Για τις απόψεις του κ. Βεντούρη, που έχουν δημοσιευτεί τον τελευταίο καιρό στον Τύπο:
"Με έχουν ενοχλήσει επειδή είναι ψέματα. Πρώτον, που αφορά στο ποδόσφαιρο, υποστήριξε πως πλησίασα τον κ. Μαρινάκη, κάτι που είναι ψέμα, δεν έγινε ποτέ. Επαφές έγιναν, αλλά δεν τις ξεκίνησα εγώ. Όλοι ξέρετε τις απόψεις μου, τις έχω δημοσιοποιήσει άλλωστε. Το δεύτερο που με ενόχλησε περισσότερο, μια και αφορούν το μπάσκετ, είναι τα όσα ειπώθηκαν για τη χρονιά που βγήκε ο Πανιώνιος στην Ευρωλίγκα.Είχα ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως θα αφήσω την ομάδα με μηδέν, με είχε πλησιάσει ο κ. Κουτελάκης με όσους ανθρώπους είχε βρει και τους είχα ξεκαθαρίσει πως το εγχείρημα είναι φιλόδοξο, δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ, αλλά τους είχα προειδοποιήσει πως θα δημιουργηθεί τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, όπως και πράγματι έγινε. Βαρέθηκα τα τελευταία χρόνια να ακούω τους παλιούς Πανιώνιους να κατηγορούν εμένα και τον κ. Τσακίρη. Εάν δεν έχω τη στήριξη του κόσμου δεν σκοπεύω να συνεχίσω. Ήθελα να τα πω όλα αυτά για να μάθει ο κόσμος, όσα έχουν ακουστεί είναι ψέματα".Για την προηγούμενη σεζόν, αλλά και τη νυν διοίκηση του Πανιωνίου:
"Έληξε με έλλειμμα 1,1-1,2 εκατ. Χωρίσαμε τις οφειλές προς τρίτους και προς παίκτες. Αυτοί είχαν αναλάβει τις οφειλές προς τους τρίτους κι ένα κομμάτι προς τους παίκτες. Εγώ θα κάλυπτα τα υπόλοιπα, διαπραγματεύτηκα και κατάφερα κάποιες μειώσεις. Μέχρι τον Ιανουάριο πλήρωνα, αλλά από εκείνους δεν είχε πληρωθεί τίποτα, με εξαίρεση
Keywords
Τυχαία Θέματα