Ο Πανιώνιος νίκησε 78-64 τον Ικαρο Καλλιθέας στην 7η αγωνιστική της Α1

Ο Πανιώνιος συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στην Α1 και με τη νίκη του, 78-64 επί του Ικαρου Καλλιθέας στην 7η αγωνιστική, βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Ολυμπιακό.

Εξαιρετική εικόνα παρουσίασαν και οι δύο ομάδες στην πρώτη περίοδο και βάδιζαν χέρι - χέρι στο σκορ, με τον Πανιώνιο να έχει το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα (23-22, 10`).

Οι κυανέρυθροι, όμως, βελτίωσαν

την άμυνά τους στη δεύτερη περίοδο και κατάφεραν να περιορίσουν αισθητά τον Ικαρο. Παράλληλα, ο Ντίμπλερ ήταν... συνδεδεμένος με το καλάθι και στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με 43-36 (20`).

Μπέινς και Κινγκ πάλεψαν να κρατήσουν τον Ικαρο κοντά στο σκορ, αλλά ο Πανιώνιος είχε περισσότερες λύσεις. Η άμυνά του ήταν για μία ακόμη περίοδο καλή και κατάφερε να ξεφύγει με 63-50, δέκα λεπτά πριν από το φινάλε.

Ο Ικαρος προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς. Ο Στίβεσον ανέβασε την απόδοσή του στα τελευταία λεπτά και βοήθησε τον Πανιώνιο να φτάσει στην 6η του συνολικά νίκη στο πρωτάθλημα, για να βρεθεί στην κορυφή της Α1, μαζί με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω του, αλλά έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα