Κιτρινόμαυρη πανστρατιά για το ντέρμπι

Ετοιμη για τη νίκη είναι η ΑΕΚ στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Στο στρατόπεδο της Ενωσης επικρατεί κιτρινόμαυρη πανστρατιά, με τον κόσμο να ετοιμάζεται για βροντερό παρών στην Καλογρέζα, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Κωστένογλου να παίρνει 21 παίκτες στην αποστολή!

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή

η προετοιμασία της ΑΕΚ για την μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου (15/10, 20:30GR) στο ΟΑΚΑ.

Ο Νίκος Κωστένογλου στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ενωσης συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους υγιείς παίκτες της ομάδας, 21 τον αριθμό. Σε αυτή, φυσικά συμπεριλαμβάνονται, τόσο ο Τραϊανός Δέλλας, όσο και οι Παντελής Καφές και Στιβ Μπέλεκ.

Εκτός βρίσκεται ο Κωνσταντόπουλος ο οποίος (μαζί με τον Κατσέτη) έκαναν ατομικό πρόγραμμα σε χαλαρούς ρυθμούς, όπως και οι Μπουγαϊδης, Τσουκαλάς, Χέλγκασον που θα αγωνιστούν με τη δεύτερη ομάδα.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Γεωργέας, Κοντοές, Δέλλας, Κάλα, Μανωλάς, Καράμπελας, Λαγός, Μάκος, Βάργκας, Γκέντσογλου, Καφές, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπερνς, Σιαλμάς, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλος, Μπέλεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα