Ετοιμος ο Ντίκα στη Ξάνθη ενόψει Παναθηναϊκού

Με τον Εμίλ Ντίκα να ενσωματώνεται στο ομαδικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψει Παναθηναϊκού συνεχίστηκε την Παρασκευή (14/10) η προετοιμασία της Ξάνθης.

Δύο μέρες πριν από το τρίτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι η ακριτική ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της δίνοντας περισσότερη έμφαση στην τακτική. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο κυριακάτικο (16/10) παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και να πετύχει την δεύτερη

σερί νίκη στο γήπεδό της μετά το 3-1 επί του ΟΦΗ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Παρασκευή (14/10) έδωσε τις οδηγίες του στους παίκτες ζητώντας τους συγκεκριμένα πράγματα στις ασκήσεις τακτικής. Μοναδική απουσία ο Παύλος Καθάριος που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, Εμίλ Ντίκα προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το ελαφρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Για το Σάββατο (15/10) το πρωί έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα της 6ης αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα