Βάζει υποψηφιότητα ο Μανιάτης για 11άδα

Γερή υποψηφιότητα για να πάρει φανέλα βασικού στην μεσαία γραμμή στο αυριανό (23/11, 21:45GR) παιχνίδι με την Μαρσέιγ στην Γαλλία βάζει ο Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου να αποτελέσει τον παρτενέρ του Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε "πονοκεφαλιάζει" για τον παίκτη που θα συνθέσει το δίδυμο στα αμυντικά χαφ μαζί μετον Μοντεστό, από τη στιγμή που

δεν έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Ιμπαγάσα, Μακούν, Ορμπάιθ, που έμειναν στην Ελλάδα.

Με δεδομένο ότι και ο Φέισα, που βρίσκεται στην αποστολή, δεν είναι απόλυτα έτοιμος να ξεκινήσει από την αρχή, ο Βάσκος τεχνικός σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Μανιάτη, ώστε να παίξει δίπλα στον Κορσικανό.

Μάλιστα, ο Βαλβέρδε δοκίμασε τον 25χρονο μπακ σε μία απ' τις ασκήσεις της προπόνησης των ερυθρόλευκων στο "Βελοντρόμ", την Τρίτη το βράδυ, κάτι που φανερώνει τις σκέψεις του.

Τη θέση διεκδικούν ακόμη ο Χολέμπας, αλλά και ο Γέστε σε ρόλο αντί-Ιμπαγάσα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα λάβει την οριστική απόφαση την Τετάρτη, λίγες ώρες πριν τον αγώνα.

Μια πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι η εξής: Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος Μαρκάνο - Μοδέστο, Μανιάτης (Γέστε ή Χολέμπας) - Μιραλάς, Φουστέρ, Χολέμπας - Τζιμπούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα