Καβουσάκης: Το ξεπέρασα το άγχος

Ο Νίκος Καραγεωργίου έδωσε τη δυνατότητα στο νεαρό Ζαχαρία Καβουσάκη να πάρει γάντια βασικούς και ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη αναφέρθηκε στο αρχικό του άγχος, που στη συνέχεια όμως το ξεπέρασε.

Ο Καβουσάκης έκανε δηλώσεις στο επίσημο site της κρητικής ομάδας και αρχικά αναφέρθηκε αρχικά στην ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, λέγοντας: "Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να σκοράρουμε,

ωστόσο δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας.

Αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε και να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα".

Για τη συμμετοχή και την απόδοσή του στα δύο παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε είπε: "Πιστεύω ότι δεν τα πήγα άσχημα. Είχα κάποιες καλές επεμβάσεις σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου και ελπίζω το ίδιο να είναι και ο προπονητής μου από εμένα. Στην αρχή των αγώνων είχα άγχος, αλλά στην διάρκεια το ξεπέρασα".

Και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: "Θέλουμε να συνεχίζουμε να δείχνουμε την σοβαρότητα που είχαμε και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε, για να πάει η ομάδα καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα δείχνουμε όλο και καλύτερο πρόσωπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα