Τώρα ο Χειμώνας έχει το δικό του must have… την Kaiser Double Malt!

Μια νέα πρόταση από την Kaiser, έρχεται να ταράξει τα νερά της βραδινής σας διασκέδασης.

Ο λόγος για την Kaiser Double Malt, την μπύρα που χαρίζει μια… διπλή απόλαυση σε κάθε γουλιά.

Στα πλαίσια λοιπόν της επικοινωνίας της, μας παρουσιάζεται και μας συστήνεται με μια ιδιαίτερα εμπνευστική καταχώρηση και αντίστοιχο ραδιοφωνικό σποτ. Μέσα από όλη την επικοινωνία, η Kaiser Double Malt καθιερώνεται ως το πιο απολαυστικό trend για τη βραδινή σας διασκέδαση, χάρη στη

διπλή της ζύμωση, τις πιο εκλεκτές ποικιλίες βύνης και λυκίσκου, τη μοναδική μαγιά Kaiser, τον αλκοολικό βαθμό 6% και την ακόμα πιο πλούσια γεύση της.

Την εκφώνηση του ραδιοφωνικού σποτ κάνει ο γνωστός ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης, ενώ την όλη επικοινωνία έχει επιμεληθεί η McCann Erickson Athens, δίνοντας έτσι συνέχεια στην έως τώρα επιτυχημένη της συνεργασία με την Kaiser.

Σχετικά με την Μύθος Ζυθοποιία
H Μύθος Ζυθοποιία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Carlsberg. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής στην περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη, όπου παράγει τις μπύρες Mythos, Kaiser, Kaiser Double Malt και Henninger, τις οποίες και διανέμει στη χώρα μας. Ειδικά σε ότι αφορά την μπύρα Mythos, την πρώτη αυθεντικά ελληνική μπύρα, η εταιρεία αναπτύσσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί τη μοναδική ελληνική μάρκα μπύρας που εξάγεται σε περίπου 30 χώρες και έχει επώνυμη ζήτηση και φανατικούς θαυμαστές.

Παράλληλα, η εταιρεία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες: την δανέζικη Carlsberg, την μεξικάνικη Corona Extra, τις ιρλανδικές μπύρες της Diageo Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse και την γαλλική Kronenbourg 1664, διευρύνοντας έτσι την ελληνική αγορά μπύρας και εκπαιδεύοντας τον έλληνα καταναλωτή σε νέες, ποιοτικές γεύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα