Ο πρίγκιπας Παύλος στο CNN

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη. Μόλις πριν από λίγες ημέρες το CNN φιλοξένησε ανάμεσα στα εκατοντάδες πια ρεπορτάζ του για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και μια συνέντευξη του γιου του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου ειδικά γι' αυτό το θέμα.

Και σαφώς ο Παύλος έχει τελειώσει οικονομικές σπουδές αλλά καθώς δεν ζει στην Ελλάδα

παρά μόνο λίγες ημέρες τον χρόνο κατά την διάρκεια των διακοπών του, είναι λίγο περίεργο να τον ακούει κανείς να χρησιμοποιεί συνεχώς πρώτο πληθυντικό αλλά και να εκφράζει την άποψη πως η επιστροφή στη δραχμή θα δημιουργήσει μεν πολλά προβλήματα αλλά αφού θα έχεις πιάσει πάτο μετά ξεκινάς μια ανοδική πορεία. Παραθέτουμε το απόσπασμα της συνέντευξης που ανέβηκε στο site του CNN μεταφρασμένο αλλά και αυτούσιο στο video που ακολουθεί.

-Πως πιστεύετε ότι έφτασε η Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση;

«Η ραχοκοκαλιά της χώρας μας – και σε πολλές χώρες- είναι ο δημόσιος τομέας. Έχουμε ένα καλό δημόσιο αλλά με πολλούς υπαλλήλους και με τον καιρό οι κυβερνήσεις στην ουσία άρχισαν να απασχολούν όλο και περισσότερο κόσμο, έτσι μια δουλειά που χρειάζεται 1-2 άτομα για να γίνει σωστά, πλέον γίνεται με 4-5 άτομα. Το 25% του εργατικού δυναμικού μας απασχολείται στο δημόσιο. Δημιουργήσαμε μια μέση τάξη, μια πλασματική μέση τάξη που ζει σε εξαιρετικές συνθήκες.»

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr για το «Ο πρίγκιπας Παύλος στο CNN».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα