Κατσουράνης: Ολοι έχουμε ευθύνες για την κακή πορεία της ομάδας

Ο σκόρερ του τρίτου τέρματος του Παναθηναϊκούς επί του Ολυμπιακού Βόλου, ο Κώστας Κατσουράνης επισήμανε πως όλοι φταίνε για την κακή πορεία της ομάδας τη φετινή πορεία, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι έστω και στο τέλος οι πράσινοι θα καταφέρουν να τερματίσουν πρώτοι στα play off. "Εγιναν λάθη από την αρχή της σεζόν και πρέπει να αλλάξουν πολλά για να παρουσιάσουμε
βελτιωμένη εικόνα τη νέα περίοδο. Ολοι φταίμε για την κακή πορεία της ομάδας. Εμείς οι παίκτες δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες μας και εισπράττουμε την δυσαρέσκεια του κόσμου γι' αυτό", τόνισε αρχικά ο Κώστας Κατσουράνης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μάχη για την πρώτη θέση των play off, λέγοντας: "Θέλουμε την πρώτη θέση και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι στο χέρι μας να κάνουμε δύο ακόμη νίκες. Ηρθε η πρώτη που θέλαμε απέναντι στον Βόλο και τώρα πάμε για ισάριθμες νίκες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ".

Για να καταλήξει λέγοντας: "Εχουμε δυνατότητες αρκεί να διατηρήσουμε τα ίδια στάνταρ με σήμερα και να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο".

Γκαρσία: Εχουμε ακόμα δύο τελικούς
Από την πλευρά του, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των πρασίνων, Λουίς Γκαρσία, τόνισε: "Ξέραμε ότι στα προηγούμε ματς δεν παίξαμε καλά. Αυτή η νίκη ήταν μια ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια. Κερδίσαμε τον έναν από τους τρεις τελικούς που μας απομένουν. Πρέπει να τα δώσουμε όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για να πάρουμε την πρώτη θέση".
Keywords
Τυχαία Θέματα