Καθησυχάζει ο Μιραλάς

Δεν εμπνέει ανησυχία το χτύπημα, που δέχθηκε ο Κέβιν Μιραλάς στο φιλικό της Εθνικής Βελγίου με την Ρουμανία, αφού ο διεθνής του Ολυμπιακού ενημέρωσε πως είναι καλά, καθησυχάζοντας τους ανθρώπους της ομάδας ενόψει Παναθηναϊκού. Την ίδια ώρα, ο Πάμπλο Ορμπάιθ έστειλε σύνθημα νίκης ενόψει του ντέρμπι της 10ης

αγωνιστικής.

Ο Μιραλάς αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο από το φιλικό με την Ρουμανία και αμέσως στο Λιμάνι σήμανε συναγερμός. Οι ερυθρόλευκοι, που στο παρελθόν έχουν στερηθεί παίκτες επειδή επέστρεψαν από τις Εθνικές τραυματίες, ανησύχησαν για την κατάστασή του, αλλά ο ίδιος έσπευσε να καθησυχάσει.

Ο βέλγος επικοινώνησε με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και τους ενημέρωσε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, λέγοντας πως δέχθηκε απλώς μία γερή κλωτσιά με αποτέλεσμα να έχει υποστεί μία κάκωση.

Ενδεχομένως και να χρειαστεί να υποβληθεί από τους γιατρούς της Εθνικής Βελγίου σε θεραπεία, αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση θα είναι έτοιμος να προπονηθεί μόλις επιστρέψει στου Ρέντη και δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο μεγάλο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

Ορμπάιθ: Υποχρέωση η νίκη
Σύνθημα νίκης έστειλε ο Πάμπλο Ορμπάιθ ενόψει του ντέρμπι με τον ισπανό να τονίζει πως είναι υποχρέωση του Ολυμπιακού να κερδίσει τον μεγάλο του αντίπαλο στο Καραϊσκάκη.

"Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι σκληρό ματς με γρήγορο ρυθμό. Αγώνες τέτοιου επιπέδου κρίνονται πάντα στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι θα κάνουμε καλό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να μην αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει ευκαιρίες". είπε στη Real News και πρόσθεσε.

"Η έδρα μας είναι πάντα καυτή και μας υποστηρίζει. Ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ο κόσμος θα πρέπει να βοηθήσει λίγο παραπάνω για να καταφέρουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα