Αλεξανδρής: Στην ΚΕΔ το βίντεο

Ο Αρης ήλπιζε ό,τι (όπως πριν από δέκα χρόνια) θα έβρισκε τη... Γη της Επαγγελίας στη Δράμα και θα πετύχαινε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Εντούτοις, επέδειξε τάσεις αυτοκτονίας, πλήρωσε το σχετικό τίμημα και πλέον το 0-4 καλεί άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

"Το ξεκίνημά μας δεν είναι όπως το περιμέναμε. Δεν ολοκληρώσαμε το ρόστερ, μας χτύπησαν και οι ατυχίες, αλλά δεν χάνω την αισιοδοξία μου. Εκτιμώ ότι όταν τα πράγματα θα βελτιωθουν στο επίπεδο

που θέλουμε θα πάρουμε τα αποτελέσματα", είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και κατέθεσε παράπονα για την διαιτησία:

"Δεν ψάχνω για δικαιολογίες όταν κάτι δεν πάει καλά. Δικαιολογίες ψάχνει μόνο αυτός που δεν θέλει να κάνει κάτι στη ζωή του, όπως είχε πει και η Πατουλίδου. Να ξέρετε όμως ότι η ομάδα θα στείλει στην ΚΕΔ το βίντεο του αγώνα. Δεν δόθηκαν καθαρά βήματα σε προσπάθειες του ΚΑΟΔ σε φάσεις που τελικώς ο αντίπαλος πέτυχε κρίσιμα τρίποντα. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Τέλος πάντων, η κατάσταση είναι δύσκολη για μας, αλλά οι μάγκες φαίνονται στα δύσκολα".

Πρόσθεσε πως "έχουμε κάποιες αδυναμίες λόγω έλλειψης πείρας. Κάποια λάθη δικαιολογούνται σε ένα βαθμό, αλλά τι να κάνουμε; Είναι νέα παιδιά και πρέπει να μάθουν να αγωνίζονται σε ειδικές συνθήκες. Εμείς έχουμε πολλούς ρούκις και η απόδοση τους δεν έχει σταθερότητα. Δουλεύουμε καλά και θα ανακάμψουμε" και κατέληξε:

"Χαιρόμαστε να είναι τα γήπεδα γεμάτα, ο κόσμος και των δύο ομάδων ήταν κόσμιος. Αυτό είναι και το μπάσκετ, αυτή είναι η ομορφιά. ’λλωστε ο ΚΑΟΔ δικαιούται να είναι στην Α1 και έχει το ελαφρυντικό γιατί ξεκίνησε μνα φτιάχνει την ομάδα την τελευταία στιγμή. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος".

Παρά την ήττα αλλά και το απογοητευτικό ρεκόρ του Αρη έπειτα από τέσσερις αγώνες, ο Δημήτρης Τσαλδάρης εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας ότι "κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δεν είχαμε συγκέντρωση και επιτρέψαμε στον ΚΑΟΔ να γυρίσει το παιχνίδι και κυρίως να πιστέψει στη νίκη. Προσωπικά όμως νιώθω αισιόδοξος για τη συνέχεια. Θα πάμε πολύ καλύτερα, γιατί κατά τη γνώμη μου το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στην εποχή... του χαλκού".

Ερωτηθείς για τον Ρον Ντέιβιτς έκρινε ότι "...είναι πολύ νωρίς τόσο για τον Ρον όσο και για την ομάδα. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που για πρώτη φορά παίζουν σε τέτοιες έδρες. Θεωρώ ότι το παιχνίδι το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας, από τα λάθη μας".

Ο Δημήτρης Βεργίνης υποστήριξε ότι "μας πληγώνει το αποτέλεσμα και χάσαμε επειδή δεν είχαμε συγκέντρωση στο 3ο δεκάλεπτο. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε τη δουλειά, να βρούμε τους εαυτούς μας. Το 0-4 δημιουργεί πίεση, αλλά αυτή ούτως ή άλλως υπάρχει από τη στιγμή που παίζουμε στον Αρη".

Keywords
Τυχαία Θέματα