Καρνέζης: Σημαντικό κάθε προβάδισμα

Για ένα ακόμη παιχνίδι είχε θετική παρουσία και κράτησε το μηδέν για την εστία του. Ο λόγος για τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο και το... προσπέρασμα στην βαθμολογία, ανέφερε πως "κάθε προβάδισμα είναι σημαντικό".

"Είμαστε πολύ καλά μετά απ' αυτή τη νίκη. Όλα τα παιδιά παίξαμε με πάθος και ψύχη. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχή παιχνίδια και μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά εμείς ήμασταν σε καλή

μέρα και πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη", ανέφερε αρχικά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

-Πλέον βρίσκεται δυο βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και έχετε και ένα παιχνίδι λιγότερο;
"Κάθε προβάδισμα είναι σημαντικό, όμως από και πέρα εμείς πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι".

-Εσύ αρχίζεις και καθιερώνεσαι πλέον;
"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας. Οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει. Ο προπονητής μου με έχει εμπιστευτεί από πέρυσι και θέλω να συνεχίσω την προσπάθεια".

Τέλος, για τα συνεχόμενα παιχνίδια είπε: "Δεν μας έχει αποσυντονίσει το γεγονός ότι παίζουμε Τετάρτη- Κυριακή αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κούραση. Δεν έχουμε πολλές επιλογές και όλοι πρέπει να δίνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα