Μπιέρσμιρ: Παίζουμε για τον τίτλο

"Παίζουμε ποδόσφαιρο για να κερδίζουμε και να παίρνουμε τίτλους". Τάδε έφη Ματίας Μπιέρσμιρ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου, με τον Σουηδό αμυντικό να τονίζει πως "θέλω να είμαι καλός όταν παίζω και να βελτιώνομαι σε κάθε ματς".

"Ημασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος και σκοράραμε και πάλι στο τέλος. Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα ίσως να είχε ανοίξει και άλλο το παιχνίδι και να είχαμε πετύχει και άλλο γκολ.

Πάντως είμαι ικανοποιημένος από τη παρουσία μας στο δεύτερο μέρος", τόνισε αρχικά ο Ματίας Μπιέρσμιρ.

-Πήρατε τρεις σημαντικούς βαθμούς και περάσατε στην κορυφή;
"Ναι σίγουρα. Αν κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι τα πράγματα θα είναι πολύ καλά. Και πάλι όμως πήραμε τρεις βαθμούς κόντρα στον Ατρόμητο και είναι σημαντικοί για τη συνέχεια. Τώρα έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι την Τετάρτη μετά την Κυριακή και στη συνέχεια θα έχουμε μια εβδομάδα για να ξεκουραστούμε. Θα πάρουμε κάποιες ανάσες και αυτό θα είναι καλό".

-Είστε στη πρώτη θέση, θεωρείς ότι είστε το φαβορί για τον τίτλο πλέον. Θέλετε να παραμείνετε πρώτοι;
"Ναι σίγουρα. Για αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο για να παίρνουμε τίτλους. Και ειδικά στον Παναθηναϊκό που είναι ομάδα που πρέπει να παίρνει τίτλους".

-Την δικιά σου απόδοση πως την κρίνεις;
"Τώρα έχω την ευκαιρία να παίζω βασικός και την εκμεταλλεύομαι ώστε να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Είναι ένας μαραθώνιος υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που πρέπει να ξεκουραστούν. Θέλω να είμαι καλός όταν παίζω και να βελτιώνομαι σε κάθε ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα