Καλμαζίδης: Παραλίγο να μας ...πάρουν το χέρι

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Νίκος Νεώφυτος, μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τους ερυθρόλευκους την ώρα που ο Γιάννης Καλμαζίδης εξήρε την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Σύρου.

"Χάσαμε δίκαια. Δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το σημερινό ματς με βάση τη συνολική μας εμφάνιση και η μόνη μας δικαιολογία είναι το πρόβλημα του Ντόκιτς ο οποίος πριν το ματς έκανε ένεση για

να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και να μπορέσει να παίξει. Δεν ακολουθήσαμε την τακτική μας, το μυαλό μας ήταν κάπου αλλού, κι αυτό το πληρώσαμε απέναντι σε έναν έμπειρο μα κυρίως καλό Ολυμπιακό", τόνισε ο Νεόφυτος, με τον Καλμαζίδη να σημειώνει:

"Είναι αλήθεια ότι μετά το 2-0 βάλαμε τη Σύρο στο παιχνίδι κι όταν δίνεις σε τέτοια έδρα το δακτυλάκι, κινδυνεύεις να σου πάρουνε το χέρι. Στα δύο πρώτα σετ παρόλο που δεν ξεκινήσαμε καλά, κρατήσαμε την τακτική και λειτούργησαν πολύ καλά το σερβίς και το μπλοκ - άμυνα".

Τέλος ο τεχνικός των πρωταθλητών στάθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που υπήρχε στη Σύρο, τονίζοντας: "Ηταν πραγματικά υπέροχο. Ένα γεμάτο γήπεδο, χωρίς ύβρεις, χωρίς έκτροπα και χειροκρότημα απ' όλο τον κόσμο. Μπράβο στον Φοίνικα και μακάρι να υπάρχει ανάλογη εικόνα σε όλα τα γήπεδα της Volleyleague".

Keywords
Τυχαία Θέματα