Η ΕΣΑΠ έδωσε την έγκριση της για το συμβόλαιο του Σαρατσένι και έτσι ο ιταλός ακραίος θα μπορεί να αγωνίζεται κανονικά στον Παναθηναϊκό

Το έκτακτο συμβούλιο της ΕΣΑΠ έδωσε, την Δευτέρα (17/10), την έγκριση του για το συμβόλαιο του Τζιανλούκα Σαρατσένι και ο ιταλός ακραίος θα μπορέσει τελικά να αγωνιστεί κανονικά στον Παναθηναϊκό.

Την περασμένη Παρασκευή (14/10), η Επιτροπή Εγκρισης Συμβολαίων της ΕΣΑΠ είχε "ανάψει κόκκινο" στο θέμα του Σαρατσένι, παραπέμποντας την περίπτωση του συμβολαίου του στο ΔΣ της Ενωσης.

Το

Τριφύλλι, με ανακοίνωσή του, είχε εκφράσει την δυσφορία του για την συγκεκριμένη απόφαση, προειδοποιώντας ακόμα και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Μετά την τελευταία εξέλιξη, ο 32άχρονος παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα την Τετάρτη (19/10) και εκτός απροόπτου θα ενισχύσει τους πράσινους στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Α1, με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό (21/10, 19:00GR).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ, στην σημερινή του συνεδρίαση και μετά την θετική νομική εισήγηση, αποφάσισε την έγκριση του αθλητή Τζιανλούκα Σαρατσένι με το ΤΑΑ Παναθηναϊκός".

Keywords
Τυχαία Θέματα