Η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα πραγματοποίησε αφιέρωμα στον Αλεξ Μάριτς

Η αρχή έγινε με τον Κώστα Καϊμακόγλου και τον Μιλένκο Τέπιτς για να πάρει σειρά ο Αλεξ Μάριτς. Η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα συνέχισε τα αφιερώματά της στους παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης και αυτή την φορά την... τιμητική του είχε ο αυστραλός σέντερ των πρασίνων και μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν. Αναλυτικά το αφιέρωμα στον Αλεξ Μάριτς:
"Μερικές φορές η τύχη κάνει τη διαφορά και ο Μάριτς δεν την είχε με το μέρος του. Τραυματίστηκε και δεν έδειξε τις δυνατότητες του. Όλα αυτά που είχαν δει όλοι όταν αγωνίζονταν στην Παρτιζάν
και τον έφεραν στη καλύτερη δεκάδα της Euroleague και εν συνεχεία στον Παναθηναϊκό.Ο Μάριτς ήταν αναγκασμένος λόγω ενός προβλήματος στον αγκώνα να χάσει όλη τη δεύτερη φάση του πρώτου γύρου και όλο το TOP-16. Στα πλέι οφ που επανήλθε δεν ήταν στη καλύτερη δυνατή κατάσταση παρά το γεγονός ότι άρχισε να αποκτά και πάλι εμπιστοσύνη στον εαυτό του.Ακούγοντας τον Ομπράντοβιτς κατάφερε να γίνει πιο δυνατός στην άμυνα και στο ματς με την Μακάμπι βοήθησε τα λεπτά που αγωνίστηκε. Είναι σίγουρο όμως ότι ο Παναθηναϊκός ο οποίος ξέρει να εκμεταλλεύεται το ταλέντο κάθε παίκτη θα έχει ένα πολύ μεγάλο όπλο για την επόμενη σεζόν και την υπεράσπιση του τίτλου".
Keywords
Τυχαία Θέματα