Γιόρτασε τα 45 της χρόνια η Θύρα 13

Σε μια καταπράσινη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, η "Θύρα 13" γιόρτασε τα 45 της χρόνια το βράδυ του Σαββάτου, με αρκετούς ανθρώπους που έγραψαν ιστορία απ' όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού να δίνουν το παρών και περίπου 5.000 κόσμος με καπνογόνα και συνθήματα να δημιουργεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Στις 21:00GR ο κύριος οργανωτής της εκδήλωσης διάβασε ένα μήνυμα για τα 45 χρόνια της "Θύρας 13". Την ίδια ώρα αθλητές του συλλόγου αλλά και οι Τάσος

Τεντζέρης και Βαγγέλης Πέτσος από την ΠΑΕ έδωσαν το παρών, ενώ προβλήθηκε και βίντεο από τους οπαδούς της Ραπίντ με ευχές και πανό. "Τα αδέλφια σας από την Βιέννη σας εύχονται χρόνια πολλά", ήταν το αυστριακό μήνυμα...

Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με τον Ζαχαρία Πιτιχούτη. "Εδώ μέσα ιδρώσανε πολλοί. Πρόεδροι έβαλαν πολλά λεφτά αλλά κάποιοι έδωσαν το αίμα τους και πέθαναν για τον Παναθηναϊκό. Σε αυτούς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας. Σας αγαπάω. Είστε οι καλύτεροι. Είστε οι αγαπημένοι μου", ήταν η δήλωση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος κρατούσε στο χέρι και ένα καπνογόνο!

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι Στεργάκος, Παπαντωνίου και Κόντος αλλά η πραγματική αποθέωση ήρθε στην βράβευση του Ντέγιαν Μποντιρόγκα. "Σας αγαπάω πάρα πολύ και θα είστε στην καρδιά μου πάντα", είπε στα ελληνικά ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα που δεν σταμάτησε να αποθεώνεται από τους οπαδούς των πρασίνων.

"Είστε μαχητές και πρέπει να είστε και ειρηνιστές. Θέλουμε να φέρνουμε νίκες. Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθάω τον Ερασιτέχνη και όλα τα τμήματα του", ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μαρκόπουλος, ενώ τον διάδεχτηκαν στην σκηνή τα κορίτσια του βόλεϊ. "Τι να πρωτοθυμηθώ; Όλοι την Δευτέρα στο Μετς. Σας χρειαζόμαστε για ένα ακόμη πρωτάθλημα" , τόνισε με τη σειρά της η Ξανθή Μυλωνά.

Ακολούθησε η ομάδα πόλο με τον αρχηγό, Γιώργο Τσόκα να λέει: "Αν εμείς φαινόμαστε πρωταγωνιστές θέλω να σας πω ότι εσείς είστε οι πρωταγωνιστές. Σας θέλουμε δίπλα μας και σας ευχαριστούμε πολύ".

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο αδικοχαμένος "Τέξας" με την πλακέτα να παίρνει ο γιος του σε μία πολύ συγκινητική στιγμή. "Ο Βαγγέλης ήθελε τους Παναθηναϊκούς ενωμένους και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε" είπε ο ομιλητής και ο γιος του "Τέξας", Θοδωρής, ζήτησε από τον κόσμο να φωνάξει ένα σύνθημα... "Το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρό"!

Η γιορτή συνεχίστηκε με πολύ μουσική και εκπροσώπους από τα club της Πάτρας και του Ζωγράφου να στέλνουν το δικό τους μήνυμα. Το Green North Club, σύνδεσμοι της Κρήτης, οι Mad Boys, o Ντόκεν είχαν σειρά στις βραβεύσεις, ενώ τελευταίοι λόγω και του αγώνα τους, ήταν οι παίκτες του βόλεϊ, με τον Σωτήρη Πανταλέων να βραβεύεται και να λέει: "Οσο υπάρχει η 13, υπάρχει και Παναθηναϊκός. Ελπίζω κάποια στιγμή να γυρίσουμε στην Λεωφόρο. Σας υπόσχομαι ότι ποτέ δεν θα προδώσω την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα