Ζαραδούκας, Παπάζογλου βλέπουν 11άδα

Στις οκτώ έφτασαν οι απουσίες μετά τις σημερινές (10/12) εξελίξεις στο μέτωπο των τραυματιών, γεγονός που αναγκάζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να κατεβάσει 11άδα ανάγκης στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα (11/12 19:30GR). Ενας εκ των Παπάζογλου και Ζαραδούκα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα μετά τις απουσίες των Μέλμπεργκ και Χολέμπας.

Φουστέρ, Τζιμπούρ, Χολέμπας και Μέλμπεργκ προστέθηκαν στους ήδη απόντες Ιμπαγάσα, Γέστε, Φέισα και Μακούν, με αποτέλεσμα ο Βαλβέρδε να πονοκεφαλιάζει για τον καταρτισμό του αρχικού σχήματος.

Πολλές επιλογές στη διάθεσή του δεν έχει και στην Κέρκυρα θα αγωνιστούν και παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής. Τάσος Παπάζογλου και Γιάννης Ζαραδούκας συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού.

Ο Μέγερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης δεξί μπακ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος το ένα από τα δύο στόπερ. Αν προτιμηθεί για παρτενέρ του ο Μαρκάνο, τότε αριστερό μπακ θα παίξει ο Ζαραδούκας, ενώ ο Βαλβέρδε επιλέξει τον Παπάζογλου, τότε ο Μαρκάνο θα αναλάβει το αριστερό άκρο και ο Ζαραδουκας θα μείνει στον πάγκο.

Στη μεσαία γραμμή, οι μόνο σίγουροι είναι οι Ορμπάιθ και Μανιάτης. Ο τρίτος στο κέντρο θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Μοντέστο, που νιώθει κάποιες ενοχλήσεις. Στην περίπτωση, που δεν τα καταφέρει, ο Φετφατζίδης είναι ο πιθανότερος για τη θέση του επιτελικού χαφ.

Για τη γραμμή κρούσης, ο Μιραλάς θα αναλάβει τη μία πτέρυγα, ο Πάντελιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ την θέση στο άλλο άκρο το διεκδικούν οι Αμπντούν και Μόνχε.

Keywords
Τυχαία Θέματα