Αναστασιάδης: Ηθελα να κάνω 4 αλλαγές στο δεκάλεπτο

Ο Αγγελος Αναστασιάδης επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 7 χρόνια και οι συνεντεύξεις Τύπου μετά από αγώνες των ομάδων του απέκτησαν και πάλι... νόημα! "Ηθελα να κάνω 4 αλλαγές στο δεκάλεπτο", σχολίασε ο Μακεδόνας τεχνικός για την εικόνα του ΠΑΣ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και πρόσθεσε λέγοντας: "Ετσι όπως είναι τα πράγματα, μόνο η Παναγιά μπορεί να μας βοηθήσει". Κλασικός... Αναστασιάδης!

"Χαίρομαι που είμαστε και πάλι μαζί μετά από 7 χρόνια. Να σας ευχηθώ καλή δουλειά. Να ευχηθούμε να γίνει

ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Για το παιχνίδι, η ΑΕΚ στο πρώτο ήταν καλύτερη από εμάς. Εκμεταλλεύτηκε ότι εμείς παίζαμε με… οκτώ. Ήθελα να κάνω 4 αλλαγές στο δεκάλεπτο. Η ευθύνη είναι δική μου για τις επιλογές μου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έφταιγα εγώ", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα και πρόσθεσε:

"Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ από φάση που δεν… υπήρχε. Και όταν χάνεις με 2-0 από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν μπορείς να το γυρίσεις, με μία ομάδα που δεν πίστευε να το κάνει. Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα και την ομάδα.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα, μόνο η Παναγιά μπορεί να μας βοηθήσει. Ελπίζω να τα καταφέρουμε γιατί υπάρχει διάθεση. Ελπίζω και πιστεύω ότι στο τέλος, εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Τουλάχιστον να μας βλέπετε και να χαίρεστε. Σήμερα λίγο τα… καταφέραμε. Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και στον φίλο μου τον Νίκο Κωστένογλου. Πιστεύω ότι μπορεί να τα κάνει πραγματικότητα, γιατί το αξίζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα