Για αναβολή ξανά η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ

Εκ νέου αναβολή θα πάρει η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη (15/11) Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τις εξελίξεις να μεταφέρονται για τα τέλη του μηνός όταν και θα φτάσει στην Ελλάδα ο μεγαλομέτοχος της Ενωσης, Νίκος Νοτιάς.

Για δεύτερη φορά θα αναβληθεί αύριο το πρωί (15/11) η Γ.Σ. των μετόχων της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, μιας και ακόμη δεν έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας και φυσικά δεν έχει

έρθει στην Ελλάδα ο Νίκος Νοτιάς.

Αλλωστε, την άφιξη του μεγαλομετόχου περιμένουν άπαντες στην ΑΕΚ. Αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί προς τα τέλη του μήνα και μόλις φιξαριστεί η ημερομηνία, τότε θα οριστεί και η μέρα που θα διεξαχθεί -μετά από δύο αναβολές- η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Ερχεται οικονομική... ανάσα από Nova
Εν τω μεταξύ, σαν μάνα εξ ουρανού περιμένουν την επόμενη εβδομάδα στην ΑΕΚ, την δόση από το τηλεοπτικό συμβόλαιο που έχει υπογράψει η ομάδα με τη Nova.

Στα ταμεία των κιτρινόμαυρων θα μπουν περίπου 400.000€ με τα οποία η διοίκηση θα πληρώσει την Εφορία, όπως επίσης τους παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό που είναι... μέσα πολλούς μήνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα