Τα πλάνα του Τσιώλη, τραυματισμός για Νάτσο

Ο τραυματισμός του Νάτσο Γκαρσία δεν διαφοροποιεί τα πλάνα που έχει στο μυαλό του ο Σάκης Τσιώλης ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Αναμφίβολα όμως επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο βολιβιανός μέσος είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, ενώ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Είναι ακόμη νωρίς για οποιαδήποτε εκτίμηση σχετικά με την 11αδα που θα χρησιμοποιήσει ο Τσιώλης στο Παγκρήτιο Στάδιο. Είναι βέβαιο ότι τις ημέρες που θα μεσολαβήσουν έως τον συγκεκριμένο

αγώνα, θα προχωρήσει σε δοκιμές, βάσει των διαθέσιμων λύσεων. Στη συγκεκριμένη λίστα δεν εντάσσονται οι τιμωρημένοι Νέρι Καστίγιο, Καρίμ Σολτάνι.
Αυτό που διαφαίνεται είναι ότι ο Τσιώλης θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, αφού νιώθει απογοητευμένος από την (γενικότερη) παρουσία παικτών που θεωρητικά θα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Αντιθέτως, είδε παίκτες που αποκτήθηκαν για να είναι ρολίστες, να επιδεικνύουν μεγαλύτερη δίψα, ενώ υπάρχει και η κατηγορία αυτών που προσφάτως αποκτήθηκαν.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο το ντεμπούτο του Καλίφα Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεν θα προκαλέσει έκπληξη το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ένας εκ των Παπαστεριανού, Παπαζαχαρία στο δεξιό άκρο, αντί του Ντάρσι Νέτο.

Είναι ανοιχτό επίσης το θέμα του παρτενέρ του Ρικάρντο Φατί στον άξονα της μεσαίας γραμμής όπου στους διεκδικητές της θέσεις εντάχθηκε και ο Σάκης Πρίττας, ενώ ο Κροάτης Βράνιες έδειξε ότι απέκτησε ρυθμό και δεν αποκλείεται α φορέσει για πρώτη φορά (σε επίσημο παιχνίδι) τη φανέλα του Αρη.

Σε ότι αφορά τα επιθετικά άκρα, παρότι λείπουν Καστίγιο, Σολτάνι, ο Τσιώλης έχει λύσεις και προσανατολίζεται στη σκέψη χρησιμοποίησης των Ούμπιντες, Ακόστα. Σχετικά με τη κορυφή της επίθεσης, ο Τσιώλης είδε την αγωνιστική βελτίωση του Βικτοράς Γιάκομπ, αλλά και την επιστροφή του Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Συνεπώς, λύσεις υπάρχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα