Φραγκιάς: Τα κεφάλια μέσαΚουφός: Ζηλεύουμε τον Κολοσσό

19:53 4/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

O Bασίλης Φραγκιάς τόνισε πως περίμενε ότι ο Κολοσσός δεν θα είχε εύκολο έργο απέναντι στον ΑΓΟΡ, για τον οποίο μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια. Οσο για την εντυπωσιακή πορεία της δικής του ομάδας, τόνισε πως δεν πρέπει να παίρνουν αέρα τα μυαλά των παικτών και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά. "Ζηλεύουμε τον Κολοσσό", τόνισε από την πλευρά του ο Στέργιος Κουφός, ο οποίος πάντως ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Στο αρχικό του σχόλιο, ο τεχνικός του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς, είπε: "Θέλω να πω σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Να συγχαρώ τον Στέργιο, γιατί η ομάδα του έχει μία πολύ καλή εικόνα. Μπορεί ο κόουτς να έχει δίκιο όταν λέει ότι στόχος είναι η παραμονή, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Ο Α.Γ.Ο.Ρ. θα πλασαριστεί πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Θέλω να τονίσω κάτι γιατί είμαστε σε μέρες που βλέπουμε μόνο το άσχημα".

Συνεχίζοντας ο έλληνας τεχνικός είπε: "Κάποια στιγμή ο Α.Γ.Ο.Ρ. πέτυχε ένα τρίποντο που δεν μέτραγε, γιατί είχε λήξει ο χρόνος. Προς τιμήν ο κόουτς γύρισε στον πάγκο τον δικό μας και συνηγόρησε ότι όντως ήταν εκπρόθεσμο. Αυτό δείχνει και την ποιότητα του σαν άνθρωπος. Ήθελα να το πω δημόσια και να τον συγχαρώ. Κι αυτό γιατί σ’ ένα παιχνίδι που όλοι ήξεραν ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ένα καλάθι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το παιχνίδι πήγε ακριβώς όπως το δουλεύαμε όλη την εβδομάδα. Ξέρω τη φιλοσοφία του κόουτς, ο οποίος προτιμά για την ομάδα του να παίζει ένα διαφορετικό μπάσκετ. Ο Α.Γ.Ο.Ρ. παίζει πολύ με το σουτ, δεν έχει κλασικό ψηλό για να πάει η μπάλα μέσα στη ρακέτα. Όλη την εβδομάδα προσπαθούσαμε να ετοιμαστούμε απέναντι στις σύνθετες άμυνες που παίζει ο Α.Γ.Ο.Ρ. Πιεστήκαμε πολύ στο μυαλό".

Για το παιχνίδι του ΑΓΟΡ, σχολίασε: "Όλες οι ομάδες από τις οποίες έχασε το Ρέθυμνο, κέρδισαν στις λεπτομέρειες. Εμείς περιμέναμε να κριθεί στο καλάθι, γιατί έπρεπε οι ψηλοί μας να κυνηγήσουν πολύ μακριά τους αντιπάλους τους. Το Ρέθυμνο σούταρε 40 τρίποντα. Είναι πάρα πολλά. Εμείς έχουμε διαφορετική φιλοσοφία, γιατί σουτάραμε μόλις. Με τον τρόπο παιχνιδιού του Α.Γ.Ο.Ρ., όλη την εβδομάδα κληθήκαμε να λύσουμε το γρίφο. Παρουσιαστήκαμε αγχωμένοι στο α’ ημίχρονο, χάνοντας εύκολα καλάθια. Ίσως επηρεαζόμαστε από το γεγονός ότι είμαστε στην κορυφή. Πριν από λίγο καιρό δεν θα το πίστευε κανείς. Αυτό μας επηρεάζει γιατί ο κόσμος θέλει από τον Κολοσσό να παίξει στην Ευρώπη. Πρέπει να διαχειριστούμε αυτές τις καταστάσεις. Δείξαμε χαρακτήρα και εκεί που το παιχνίδι έμοιαζε χαμένο, η καλή μας ψυχολογία, μας χάρισε τη νίκη. Ο κόσμος δεν σταμάτησε να ενισχύει την ομάδα. Ο κόσμος καταλαβαίνει μπάσκετ και σίγουρα ξέρει ότι ο Α.Γ.Ο.Ρ. είναι πολύ καλή ομάδα. Γλιτώσαμε σήμερα τα χειρότερα και την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Περιστέρι".

Από τη μεριά του ο Κουφός είπε: "Μέσα από την καρδιά μου θέλω να δώσω τις καλύτερες ευχές για υγεία, για το νέο χρόνο. Όσον αφορά στο παιχνίδι, δεν συνηγορεί σ’ αυτό. Η διακύμανση που είχε δεν ταιριάζει με την καλή

Keywords
Τυχαία Θέματα