Τόχα: Δύσκολη πια η πεντάδα

18:27 4/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Μία θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας ήταν ο στόχος του Αρη με την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Κέρκυρα, ο Τόχα παραδέχθηκε πως ο στόχος είναι πλέον πολύ δύσκολο να επιτευχθεί.

"Η ομάδα προσπάθησε να δώσει τη μάχη της μέσα στον αγωνιστικό χώρο Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Με τις ευκαιρίες που κάναμε ίσως να ήταν δίκαιο να φύγουμε τον βαθμό της ισοπαλίας", είπε

αρχικά.

Για το τι φταίει και έρχονται αυτά τα αποτελέσματα, ο Κολομβιανός είπε: "Παίρνουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης. Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε τι έχει φταίξει. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να εκτελούμε τις εντολές του προπονητή και να δούμε από την πλευρά μας πώς θα βοηθήσουμε την ομάδα".

Τέλος, για το αν ο ’ρης προλαβαίνει την πεντάδα και τα πλέι οφ, ο Τόχα δήλωσε: "Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο. Αν όμως η ομάδα βγάλει την ποιότητα που έχει, αν εμείς αποδείξουμε ότι αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα του ’ρη ίσως προλάβουμε στο τέλος το τρένο".

Keywords
Τυχαία Θέματα