Φουστέρ: Τελικός στη Μασσαλία!

Για τη Γαλλία πετάει το πρωί της Τρίτης (22/11) ο Ολυμπιακός για το μεγάλο ματς του Champions League με τη Μαρσέιγ την Τετάρτη (23/11). "Είναι τελικός για μας", σχολίασε λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός

είναι στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου με τρεις βαθμούς και για να ελπίζει σε πρόκριση πρέπει να νικήσει την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Αυτό υπογράμμισε στις δηλώσεις του λίγη ώρα πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Γαλλία και ο Νταβίντ Φουστέρ: "Το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ είναι κάτι σαν... τελικός για εμάς, καθώς χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκης για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης".

Ο ισπανός άσος αναφέρθηκε βέβαια και στις απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός στη μεσαία γραμμή, αλλά τόνισε πως αυτό το γεγονός δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για τους ερυθρόλευκους.

"Πράγματι έχουμε σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή, καθώς δεν θα έχουμε τη βοήθεια των Ιμπαγάσα, Μακούν και Ορμπάιθ. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στο ρόστερ και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τη νίκη".

Κλείνοντας, ο Φουστέρ υπογράμμισε πως το ματς στη Μασσαλία θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στο Καραϊσκάκη, όταν και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 0-1 από τη Μαρσέιγ:

"Πρόκειται για ένα διαφορετικό ματς. Στον πρώτο γύρο δεν ήμασταν έτοιμοι, καθώς απέναντι στη Μαρσέιγ δώσαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Πλέον, έχουμε ματς στα πόδια μας και έχουμε βρει καλό ρυθμό. Γι` αυτό και παρά τις απουσίες, περιμένω να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα