Φουστέρ: Ματς ζωτικής σημασίας

Τη σημασία της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ θέλησε να τονίσει ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος έκανε λόγο για ματς "...ζωτικής σημασίας".

Συγκεκριμένα, ο ισπανός μέσος τόνισε για το ματς της Τρίτης (6/12): "Είναι ζωτικής σημασίας για μας το παιχνίδι με την ’ρσεναλ. Πριν από το ματς

με τη Μαρσέιγ όλα έδειχναν ότι ήμασταν εκτός συνέχειας του Champions League, όμως δείξαμε ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα και μπορούμε πλέον να ευελπιστούμε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης και την πρόκριση μας στους `16`".

Στη συνέχεια ο Φουστέρ πρόσθεσε: "Το κλειδί για να κερδίσουμε θα είναι η αυτοσυγκέντρωσή μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δείξαμε στο Λονδίνο ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε και πληρώσαμε αυτά ακριβώς, την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα πρώτα λεπτά όταν δεχτήκαμε και τα δύο γκολ".

Οσο για τον κόσμο τόνισε: "Ξέρουμε από πριν ότι θα είναι στο πλευρό μας μέχρι... θανάτου και πως μας εμψυχώνουν μέχρι το τελευταίο λεπτό".

Δηλώσεις για το ματς με τους άγγλους έκανε και ο Μπάλαζ Μέγιερι: "Η Αρσεναλ έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες, είτε παίξει με τους βασικούς είτε γίνουν κάποιες αλλαγές στην 11άδα της. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Ο νεαρός πορτιέρο αναφέρθηκε ακόμη στην καλή απόδοση που είχε στο ματς με τον Παναιτωλικό: "Εκανα μια καλή απόκρουση για να κρατήσουμε το μηδέν. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη έτσι κι αλλιώς και δεν πιστεύω ότι τελικά μέτρησε και ήταν τόσο κρίσιμη η απόκρουση που έκανα", τόνισε ο Μέγιερι και έκλεισε τονίζοντας πως η πίεση είναι φυσιολογική σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός:

"Είναι φυσιολογικό σε αυτό το κλαμπ να υπάρχει πίεση. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι διαφορετικό τώρα. Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα