Χολέμπας: Γιορτή πρόκρισης στο Φάληρο

Χοσέ Χολέμπας και Πάμπλο Ορμπάιθ δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ την Τρίτη (6/12) και δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να κρατήσουν ζωντανό το ευρωπαϊκό όνειρο.

"Εχουμε μεγάλη όρεξη για μάχη σε αυτόν τον αγώνα, θέλουμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε μια μεγάλη επιβράβευση, αν φτάσουμε στη νίκη, όπως είναι η πρόκριση. Έχουμε μεγάλη

επιθυμία και ανυπομονησία για να ζήσουμε μια γιορτή για την ομάδα μας την Τρίτη το βράδυ, περνώντας στην επόμενη φάση του Champions League", τόνισε αρχικά ο Ορμπάιθ.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν αυτό είναι το πιο σημαντικό ματς στην καριέρα του: "Δεν ξέρω αν είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου. Σίγουρα είναι η πρώτη μου σεζόν που παίζω στο Champions League και λογικά είναι σημαντικότατο αυτό το ματς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα γιατί θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η επιθυμία μου είναι να κερδίσουμε εμείς την ’ρσεναλ και να έρθει ισόπαλο το άλλο ματς Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ για να περάσουμε".

Κλείνοντας, τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στο Λιμάνι: "Δεν είχα φανταστεί όταν υπέγραφα στον Ολυμπιακό ότι θα έφτανε η ώρα που θα παίζαμε για την πρόκριση στους "16" του Champions League. Με το πέρασμα των εβδομάδων και των αγώνων όμως, σίγουρα σκεφτόμασταν όλοι μας περισσότερο την πιθανότητα της πρόκρισης. Θέλω να πω στον κόσμο μας που θα έρθει στο γήπεδο να απολαύσει τον αγώνα και πως όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να στήσουμε μια μεγάλη φιέστα για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Σε ανάλογο ύφος και οι δηλώσεις του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια, δηλώνει πως ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να πάρει κάτι θετικό από το ματς με την Αρσεναλ. Θα πρέπει, όμως, όπως είπε να μην κάνει τα λάθη που έγιναν απέναντι στον Παναιτωλικό.

"Για μας δεν είναι δικαιολογία ότι έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Πάντως, ήταν ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό. Χρειάστηκε να πιέσουμε πολύ για να φτάσουμε στη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και ο παράγοντας κούραση από τα σερί ματς. Ωστόσο διαθέτουμε ένα μεγάλο ρόστερ, με πολλούς και ικανούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν. Εμείς θα πρέπει να παίζουμε πιο έξυπνα. Επίσης στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ματς χωρίς να τρέξεις και χωρίς να μοχθήσεις. Το ξέρουμε και είμαστε έτοιμοι να ξεπερνάμε τις δυσκολίες για να προχωράμε. Ο κάθε παίκτης του Ολυμπιακού, όσο κι αν αγωνίζεται, όποτε και αν μπαίνει μέσα στο γήπεδο, επιβάλλεται να τα δίνει όλα", τόνισε ο Χολέμπας και αναφέρθηκε στην Αρσεναλ:

"Η ’ρσεναλ έχει ήδη προκριθεί στους "16". Ένας πόντος κόντρα σ' αυτή την ομάδα θα είναι σούπερ, γιατί έτσι θα έχουμε σιγουρέψει τη συνέχεια μας στην Ευρώπη και θα έχουμε ξεπεράσει την Ντόρτμουντ. Ακόμα καλύτερα για εμάς θα είναι να νικήσουμε και να μην κάνει το ίδιο η Μαρσέιγ στη Γερμανία, οπότε θα γιορτάσουμε τη πρόκριση μας στην επόμενη

Keywords
Τυχαία Θέματα